J. Adam 75.
2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:30

6.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezáživný zápas v Cholticích dospěl do penalt


Branky


75. J. Adam - 50. M. Starý
0

Zápas, kde se dala čekat převaha hostů, kteří hájili první místo v tabulce. Předpovědi se však nenaplnili a zápas probíhal zcela jinak. Jak? Na to se pojďme podívat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas nic nenabídl

Utkání v Cholticích nám nepřineslo mnoho zajímavého, první poločas probíhal víceméně vyrovnaně a hrálo se od šestnáctky k šestnáctce. Ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit nějakou výraznější šanci a oba aktéři tohoto utkání se v prvním poločase spíše hledali a nepředváděli nám nějak pohlednou hru. První poločas tak po takovém nemastném výkonu obou zúčastněných celků skončil bezbrankovou remízou.

Góly na obou stranách poslal zápas do penalt

Ve druhém poločase jsme toho mohli vidět o něco více než v tom prvním. Hned v 50.minutě se do šance po dlouhém nákopu dostal Starý, který s míčem prokličkoval až na střed šestnáctky a prostřelil gólmana Zářeckého. Zajistil tak pro svůj tým vedení 1:0. Hra se hodně kouskovala a nebyla moc pohledná nebo nějak záživná. Až v 75.minutě jsme se mohli dočkat dalšího gólu z kopačky Jakuba Adama. Ten si po nákopu Zářeckého navedl míč až na střed šestnáctky a lehce tečovanou střelou dokázal gólmana hostí překonat. Upravil tak výsledek na konečných 1:1 a zápas mířil do penalt.

Domácí si v penaltách vedli lépe

Penalty, ty jsou pro hráče Bělé zakleté a ani dnes nedokázali v penaltovém rozstřelu zvítězit. Penalty dospěly do šesté série, ve které domácí dokázali penaltový rozstřel strhnout na svou stranu a ze zápasu si tak vzali o bod navíc než hosté.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Rohovládova Bělá
TJ Sokol Rohovládova Bělá - Josef Radouš (předseda klubu): Zápas nenabídl příliš pohlednou hru, ta se hodně kouskovala a ani šancí zde mnoho nebylo. V penaltách jsme bohužel zvítězit nedokázali a ze zápasu tak máme pouze bod.



Sestavy


TJ Slavoj Choltice
R. Zářecký [-] - J. Kohoutek [-] (46. R. Chudomel [-] ) , R. Peml [-] , J. Hlaváček [-] , J. Kohoutek [-] - J. Jeřábek [-] , J. Knapík [-] (86. M. Hošek [-] ) , M. Hudec [-] , L. Mach [-] - O. Augustin [-] (46. T. Blažek [-] ) , J. Adam [-] -

TJ Sokol Rohovládova Bělá
L. Zavřel [-] - M. Starý [-] , P. Cincibuch [-] (85. V. Zavřel [-] ) , M. Braun [-] , J. Čásenský [-] (58. J. Kotajny [-] ) , P. Deutsch [-] , L. Chovanec [-] , M. Sokol [-] (63. A. Tomič [-] ) , P. Tamchyna [-] , L. Nepivoda [-] , M. Žoček [-]

ŽK: 31. M. Hudec - 52. M. Braun , 70. P. Tamchyna , 82. L. Chovanec .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Čech Karel - ČAPEK Jan, HRDÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.