1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nasavrky doma vydřely tři body


Branky


0

Do Nasavrk přijely Stolany. Favoritem tohoto utkání byly asi Stolany, zápas však probíhal úplně jinak než se dalo čekat a moc zajímavého nám nenabídl. Pojďme se na to společně podívat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný první poločas skončil bez branek

Z kraje zápasu byli lepším týmem domácí, ti byli velice aktivní hlavně na straně Martina Plíška, který se během prvních dvaceti minut dostal do dvou gólových situací, ale ani jednu z nich nedokázal proměnit. Po první polovině poločasu se začal hrát fotbal, ve kterém „dominovali“ brankáři, ti si v podstatě překopávali míč ze strany na stranu a hrál se opravdu nezáživný fotbal plný nepřesností. Poločas se dohrál za bezbrankového stavu a do kabin se tak šlo celkem poklidně.

Gól i červenou kartu, to nám nabídl druhý poločas

Na začátku druhé půle se do šance dostali hosté, kteří dokázali projít domácí obranou a dostali se až do zakončení, v tom však zklamali a jejich střela zamířila pouze vedle domácí svatyně. Z protiútoku se po krásné samostatné akci Dostála a následné přihrávce dostal Čechlovský, ten však zamířil vysoko nad branku hostů. Hosté poté převzali iniciativu, ale byli to domácí, kteří se dočkali prvního gólu. Po rohu Tomáše Michka, který dokázal míč posadit na hlavu bratru Romanovi se právě Roman krásnou hlavičkou do protipohybu brankáře dokázal prosadit a zajistil tak vedení 1:0 pro Nasavrky. V 86.minutě byl po zbytečné žluté kartě za faul ze strany, vyloučen domácí Plíšek a Nasavrky tak musely dohrávat zápas v deseti. To ovšem zvládly a ze zápasu si odnesly tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Nasavrky
FK Nasavrky - Miroslav Novák (vedoucí týmu): Více než s předvedenou hrou, můžeme být spokojeni se ziskem třech bodů. Z fotbalu chvílemi bolely oči, spousta nepřesných přihrávek a celkem nezáživný fotbal. Zlaté tři body pro náš tým.

SK Stolany
SK Stolany - Zdeněk Motyčka (vedoucí týmu): V prvním poločase jsme byli lepším týmem my, v tom druhém zase Nasavrky. Bohužel jsme dostali branku v závěru utkání a to rozhodlo. Celý zápas nebyl moc pohledný a od nás to dnes nebyl dobrý výkon.



Sestavy


FC Nasavrky
T. Drášil [-] - M. Dostálek [-] , R. Michek [-] , O. Boháč [-] , T. Dostálek [-] (77. D. Hnízdo [-] ) - M. Plíšek [-] , F. Dostál [-] , T. Michek [-] , R. Pešek [-] (46. M. Čechlovský [-] ) - J. Vojíř [-] (86. L. Novák [-] ) , O. Čechlovský [-] -

SK Stolany
J. Tomáš [-] - D. Bakeš [-] , L. Dostál [-] (68. M. Ždímal [-] ) , J. Hýl [-] (61. R. Ceral [-] ) , J. Vácha [-] , J. Kuchta [-] , T. Vávra [-] , O. Novotný [-] , M. Starý [-] , M. Hluchník [-] , F. Růžička [-] (54. L. Fríbl [-] )

ŽK: 40. M. Plíšek , 90. O. Čechlovský - 43. F. Růžička , 57. M. Starý , 68. J. Vácha , 90. M. Hluchník . ČK: 86. M. Plíšek .
Hráči zápasu: T. Drášil , O. Čechlovský .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Svědiroh Miroslav - MARIÁNUS Karel, JANSA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.