0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proseč obrala lídra tabulky


Branky


19. M. Marek , 50. J. Marek
0

Utkání, které mělo nabídnout kvalitu a také ji nabídl. Rozjetá Proseč zavítala na hřiště lídra tabulky a zápas přinesl mnoho zajímavého. Pojďme se na to společně podívat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proseč si zajistila vedení

Celý zápas měl velikou kvalitu, což se podle postavení obou týmů v tabulce dalo více než očekávat. Ze začátku byl zápas velice vyrovnaný a bojovný. V 19.minutě přišel první gól pro hostující Proseč. Matěj Hromádka rozehrál rohový kop na Mence, který zpoza šestnáctky vystřelil. Domácí gólman Pšenička střelu dokázal vyrazit, ale pouze přímo před sebe, kde stál připravený Martin Marek a míč doklepl do branky a poslal Proseč do vedení. Ve 27.minutě se do šance dostal Prosečský Mareš, ten se ocitl sám před gólmanem Pšeničkou, jeho střelu však dokázal Pšenička pokrýt a z nadějné šance tak nic nevytěžil. Ve 32.minutě se do velké šance dostal domácí tým. Po standardní situaci, rozehrané podél zdi a následné střele, předvedl vynikající zákrok Lampárek, který dokázal míč nohou vytlačit nad branku. Zbytek poločasu se hrálo vyrovnané utkání s šancemi na obou stranách, ani jeden z týmů však žádnou ze svých šancí využít nedokázal a do kabin se tak šlo lépe hostům z Proseče.

Rychlý gól a vedení 2:0 hostům pomohlo ke třem bodům

Do druhé půle lépe nastoupili hostující hráči, ti dokázali navýšit své vedení a to hned v 50.minutě. Po rohu Macháčka se k hlavičce dostal Jaroslav Marek a svoji hlavičkou upravil výsledek na 2:0 pro hotující tým. Hrálo se „nahoru dolu“, šance se vytvářely většinou z brejkových situací. Domácí tým však ve většině případů vyhořel před hostující šestnáctkou, kde často přicházeli o míč a do žádných vyložených šancí se tak nedostávali. V 82.minutě se ještě do jedné velké šance dostal hostující Tomáš Mareš, ten se dostal do dobré šance a dokázal i vystřelit, jeho střelu však zastavila tyč Pšeničkovi branky a další gól tak nepadl. Hráče Proseče to však mrzet nemuselo, protože si svůj dvougólový náskok dokázali udržet a z Rohovládovy Bělé si odvezli velice cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Proseč
FK Proseč - Roman Stibůrek (trenér): Hrál se oboustranně vyrovnaný zápas, my jsme měli větší štěstí na branky, které jsme dali a utkání jsme díky tomu zvládli.



Sestavy


TJ Sokol Rohovládova Bělá
J. Pšenička [-] - M. Starý [-] , J. Bakule [-] , P. Cincibuch [-] , J. Čásenský [-] (86. J. Mráz [-] ) , P. Deutsch [-] , L. Chovanec [-] , M. Sokol [-] , P. Tamchyna [-] , L. Nepivoda [-] , M. Žoček [-] (46. O. Havelka [-] )

FK Proseč
J. Lampárek [-] - M. Marek [-] (83. F. Šplíchal [-] ) , P. Macháček [-] , J. Dvořák [-] , V. Koutný [-] - V. Menc [-] (80. L. Loskot [-] ) , J. Marek [-] , Z. Marek [-] , M. Vopařil [-] (84. M. Jeřábek [-] ) - T. Mareš [-] (85. Z. Kunhart [-] ) , M. Hromádka [-] -

ŽK: 65. P. Tamchyna .
Hráči zápasu: J. Marek , V. Menc .
Místo: tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Seidl Drahomír - JAČISKO Jakub, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.