4:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká remíza ve Srubech


Branky


36. J. Novotný , 53. T. Dušek , 90. M. Jiráský (p.) - 45. A. Viselka , 54. T. Urbanec , 75. L. Mach
0

Ve Srubech proběhl velmi dramatický zápas, který v 90.minutě poslal do penalt Jiráský. Pojďme se podívat na to, jak celý zápas proběhl!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v poslední minutě dokázali vyrovnat

První poločas nám nenabídl moc šancí, herně byli lepším týmem spíše hosté. V 10.minutě se ke střele z dvaceti metrů odhodlal domácí Chadima, ten vyslal opravdu povedenou střelu pouze do spojnice Zářeckého branky. O chvilku později se ke střele dostal hostující Adam, Bělohlávek však dokázal jeho střelu pokrýt. V 36.minutě domácí zahrávali přímý volný kop z nějakých dvaceti metrů. K exekuci přímáku se postavil Novotný a krásnou střelou vymetl šibenici Zářeckého svatyně a poslal domácí do vedení 1:0. Zdálo se, že si domácí do kabiny odnesou jednobrankové vedení, ale v poslední minutě pro ně přišla rána v podobě vyrovnávací branky hostů. Na kraji vápna se k míči dostal Viselka, který střelou z voleje srovnal na 1:1. Svou střelu krásně umístil k tyči a nedal domácímu Bělohlávkovi šanci zakročit. Do kabin se tak šlo za smírného stavu 1:1.

Domácí díky gólu v poslední minutě poslali zápas do penalt

Na začátku druhé půle se do dobré příležitosti dostal Seideglanz, ten svou střelu nedokázal ideálně umístit a z šance nic nebylo. V 53.minutě přišel druhý gól domácích, po Matouškově akci a následnému centru do vápna na Duška, neměl posledně jmenovaný hráč porblém s uklizením míče do branky soupeře a poslal domácí opět do vedení 2:1. Ihned z rozehry dokázali hosté srovnat. Po úplně stejné akci jako předvedli domácí, poslal míč do branky Urbanec a bylo opět srovnáno. V 75.minutě po dlouhém nákopu šel hostující Mach sám na Bělohlávka a s proměněním své šance neměl problém a otočil tak zápas ve prospěch hostů. O minutu později se ve vápně k míči dostal domácí Simon, ale nastřelil pouze tyč hostující branky. V 83.minutě byl v další šanci Chadima, ten trefil boční síť Zářeckého branky. V 90.minutě přišlo vyrovnání, po faulu na Matouška byl odpískán pokutový kop pro domácí. K penaltě se postavil Jiráský a střelou k levé tyči zajistil to, že se budou penalty kopat i po zápase. Zápas tak skončil za stavu 3:3 a šlo se na již zmiňované penalty.

Domácí stoper Dušek penalty vychytal

Na penaltový rozstřel se do domácí branky postavil jejich stoper Dušek a musím říct, že se tento tah domácím více než povedl. Domácí na penalty vyhráli 3:0, přičemž stoper Dušek dokázal všechny penalty hostů pochytat. Sruby si tak ze zápasu odnesly bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sruby
TJ Sokol Sruby - Lukáš Simon (kapitán): Dnes jsme nebyli lepším týmem, takže dva body jsou pro nás více než cenné.




Sestavy


TJ Sokol Sruby
M. Bělohlávek [-] - T. Zavřel [-] (46. J. Matoušek [-] ) , M. Jiráský [-] , M. Seidenglanz [-] , P. Šeda [-] (65. Š. Houdek [-] ) , L. Chadima [-] , J. Novotný [-] , L. Simon [-] , T. Dušek [-] , A. Ropek [-] , P. Kubík [-]

TJ Slavoj Choltice
R. Zářecký [-] - J. Kohoutek [-] , A. Viselka [-] , J. Hlaváček [-] , J. Kohoutek [-] - T. Blažek [-] , J. Adam [-] , M. Hudec [-] , L. Mach [-] - Š. Bolek [-] (88. R. Peml [-] ) , T. Urbanec [-] -

ŽK: 41. L. Chadima , 84. L. Simon - 48. J. Kohoutek , 63. M. Hudec , 73. A. Viselka , 90. J. Kohoutek .
Hráči zápasu: M. Bělohlávek , L. Chadima .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Svatoň Ondřej - UJEC Jiří, HORNÍČEK Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.