6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 13:00

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Máteřov doma rozstřílel Řečany


Branky


12. J. Zezula , 18. J. Hlaváček , 22. J. Hlaváček , 57. R. Klíma (p.) , 69. T. Fenyk , 82. T. Fenyk
0

Zápas, který měl být vyrovnaný, ten nám přineslo sedmé kolo. Zápas však probíhal jinak a domácí tým si po neúspěchu z minulých kol spravil chuť. Pojďme se podívat, jak zápas v Máteřově probíhal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po dvaadvaceti minutách rozhodli zápas

Domácí měli do zápasu jednoznačně lepší vstup než hosté z Řečan, těm opět chybělo hned několik stabilních členů jejich sestavy a v zápase to šlo jasně vidět. V 5.minutě se z gólu mohli radovat domácí, ti by však museli dostat míč na Fenyka, který stál sám před prázdnou brankou hostů. To se domácím bohužel nepovedlo a gól tak neslavili. Jsme ve 12.minutě a domácí hází aut, ten směřuje na Klímu, který ho předkládá před prázdnou branku Zezulovi a ten s pomocí tyče zvyšuje na 1:0 pro domácí. V 18.minutě se domácí opět dostali do šance, kdy Fenyk dokázal na půlce vybojovat míč, ten podržel na svých kopačkách a předložil ho do šestnáctky Hlaváčkovi, ten si v souboji jeden na jednoho s obráncem poradil a gólmana hostů obstřelil a zvýšil na 2:0. Ve 22:minutě hostující obrana propadla a byl z toho další gól pro domácí, už třetí. Fenyk dokázal gólmana Řečan prostřelit, míč se však zpomalil a šoural se do branky, je možné, že by se tam ani nedostal. Hlaváček ho proto do branky doklepl a rázem to bylo 3:0 pro domácí a ve 22.minutě se zdálo být o vítězi zápasu jasno. Pár minut po třetí brance se osamoceně do šance řítil Fenyk a později i Hlaváček, ani jeden z nich svoji šanci nedokázal proměnit a stav zůstal do konce prvního poločasu nezměněný a domácí si z něj odnesli vedení 3:0.

Další tři góly nedaly Řečanům šanci na obrat

Druhý poločas začal podobně jako ten první a to náporem domácích, ti dokázali udržet výkon na stejné úrovni a pokračovali tak ve skvěle rozehraném utkání. V 57.minutě v hostujícím vápně došlo k faulu na Hlaváčka a byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil Klíma a ten ji s přehledem k tyči proměnil a zvyšoval na 4:0. Zhruba po třech minutách od čtvrtého gólu se do šance konečně dostali i hosté. Po standardní situaci se dostali k hlavičce i následné dorážce. Nikdo z hostujících hráčů však nedokázal míč dostat do branky a skóre se tak neměnilo. V 69.minutě se probudil „spící kanonýr“ Fenyk a po prodlouženém rohu, dokázal míč u zadní tyče tělem dotlačit do brány a zvýšil na 5:0. V dalších minutách se do několika šancí dostal domácí Hlaváček, ten je však úspěšně zahodil. V 82.minutě se domácí dočkali svého posledního, šestého gólu. Dá se říct, že hostující obrana už rezignovala a domácí šli do situace tři na nikoho, kterou po přihrávce Hlaváčka dokázal proměnit Fenyk. Domácí si poté už své vysoké vedení bez potíži pohlídali a mohli slavit vysokou výhru 6:0.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Mateřov
SK Starý Máteřov - Radek Klíma (hráč a trenér): Dokázali jsme využít opakujících se chyb v hostující obraně, utkání jsme v podstatě rozhodli ve 22.minutě, kdy jsme vedli už 3:0 a pak už jsme měli zápas pod kontrolou.

SK Řečany nad Labem 1920
SK Řečany nad Labem 1920 - Aleš Petrů (vedoucí týmu): Opět nám chybělo pět lidí ze sestavy a Máteřov nás dokázal svoji bojovností a rychlostí přehrávat. Také jsme dělali strašné chyby v obraně a domácím jsme tak nabízeli šance, které několikrát dokázali potrestat.



Sestavy


SK Starý Mateřov
O. Skalický [-] - Z. Žďára [-] (70. D. Mzyk [-] ) , J. Zezula [-] , J. Křížek [-] (64. D. Holek [-] ) , R. Klíma [-] , T. Fenyk [-] , E. Mynka [-] (83. J. Moder [-] ) , M. Meduna [-] , R. Suchánek [-] , J. Hlaváček [-] , T. Holek [-]

SK Řečany nad Labem 1920
M. Hrubeš [-] - R. Grande [-] , F. Bank [-] , J. Fofoňka [-] (60. R. Krejčík [-] ) , Š. Tichý [-] , J. Rajnet [-] , M. Moravec [-] (80. M. Kobera [-] ) , R. Stoklasa [-] , V. Štěpánek [-] , L. Hostinský [-] , M. Wiesner [-]

ŽK: 80. E. Mynka - 38. M. Moravec , 56. M. Wiesner .
Hráči zápasu: J. Hlaváček , J. Křížek , T. Fenyk .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Smola Vojtěch - JAČISKO Jakub, SEIDL Drahomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.