Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříkov nadělil Hlinsku bůro


Branky


0

Zápas, který se rozhodl už v prvních pětadvaceti minutách. Dobříkov dokázal nasázet Hlinsku pět gólů a bylo v podstatě po zápase. Pojďme se podívat, jak celý zápas v Hlinsku probíhal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobříkov v první půli rozhodl zápas

Hosté z Dobříkova byli po čas prvního poločasu jasně lepším týmem a začli to dokazovat hned ve čtvrté minutě, kdy se po střele Vaňka dostal k dorážce hostující Klapal a míč doklepl do branky, poslal tak hosty do brzkého vedení 1:0. O nějakých deset minut později se po přihrávce od Jandery dokázal uvolnit Rydval, který vystřelil z hranice šestnáctky a domácí gólman byl na jeho střelu krátký. Hosté tedy v patnácté minutě vedli už 2:0 a pro domácí mělo být hůř. V 21.minutě se po vyšachování celé obrany dostal před domácího gólmana Klapal, tomu udělal kličku a do prázdné brány zvyšoval na 3:0. O dvě minuty po třetím gólu, přišel gól čtvrtý. Hostující Klapal se dostal ke střele, kterou domácí gólman pouze vyrazil a dobře postavený Rydval dokázal míč poslat do branky. Po dvou minutách bylo dílo dokonáno, po krásném pasu přes půl hřiště od Horníčka se uvolnil hostující Ševčík, který obešel domácího gólmana a zakončil do prázdné branky. V 25.minutě tak domácí prohrávali vysoko, 5:0. Ve 40.minutě se ke střele z pětadvaceti metrů dostal hostující Ševčík, ale domácí brankář mu jeho střelu dokázal vytlačit na rohový kop. Dobříkov v prvním poločase dále domácí tlačil, další šance už však nepřišly a hosté šli do kabiny s více než klidným vedením 5:0.

Zlepšený výkon domácích gól nepřinesl

Do druhého poločasu vstoupili domácí lépe než do druhého. Šlo vidět, že s výsledkem chtějí něco udělat a domácí zlepšili svou hru. V 65.minutě se domácí dostali ke střele, kterou však Rychtařík dokázal zneškodnit. O deset minut později se do obrovské šance řítili Klapal s Rydvalem. Oba borci mohli završit své hat-tricky, tutovku však zazdili a střela mířila pouze do domácího gólmana. Zápas se poté už víceméně dohrával, domácí předvedli o dost lepší výkon než v první půli a hrál se vyrovnaný fotbal. Bohužel pro domácí nepřišel žádný gól a hosté si tak z Hlinska odvezli všechny tři body za vysokou výhru 5:0.



Ohlasy k zápasu


FC Hlinsko B
FC Hlinsko B - Zdeněk Cach (trenér): Dnes jsme zápas nezvládli, v první půli byli jasně lepší hosté, v té druhé jsme se zlepšili. Bohužel to nestačilo a Dobříkov si tak odváží zcela zasloužené vítězství.

TJ Sokol Dobříkov
TJ Sokol Dobříkov - Jiří Němeček (asistent trenéra): V první půli jsme byli jasně lepší, do pětadvacáté minuty jsme v podstatě rozhodli zápas. Druhou půli jsme hráli více na sebe a to pomohlo domácím, ti se oproti prvnímu poločasu zlepšili. My jsme si však výsledek dokázali pohlídat a tři body jsou pro nás zasloužené.



Sestavy


FC Hlinsko B
P. Jindřichovský [-] - M. Slavík [-] , A. Cach [-] (76. M. Nevole [-] ) , L. Krbálek [-] , J. Novák [-] , J. Chmelík [-] (80. V. Pavliš [-] ) , D. Pavliš [-] (70. M. Nevole [-] ) , T. Volf [-] , D. Picek [-] , J. Bříza [-] , O. Vamberský [-]

TJ Sokol Dobříkov
L. Novotný [-] (60. J. Rychtařík [-] ) - A. Karela [-] , M. Dostál [-] , P. Horníček [-] , T. Csernyanszky [-] - J. Vaněk [-] , D. Jandera [-] (46. J. Hořejší [-] ) , L. Klapal [-] , J. Svoboda [-] (65. A. Erber [-] ) - L. Rydval [-] , Z. Ševčík [-]

ŽK: 19. A. Cach , 38. M. Slavík , 42. J. Chmelík , 53. D. Picek - 35. M. Dostál , 36. Z. Ševčík , 86. L. Klapal .
Hráči zápasu: L. Klapal , L. Rydval .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Scheib Jan - ŠTĚRBA Jaroslav, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.