Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ředice nasázely Chroustovicím pověstné bůro


Branky


0

Zápas, ve kterém jsem čekal spíše vyrovnanou hru než to co v Chroustovicích nakonec proběhlo. Pojďme se na to spolu podívat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řečany po dvaceti minutách vedly o dva góly

Domácí tým začal utkání lépe, hráči Chroustovic se snažili držet míč na svých kopačkách, také se hned v 9.minutě dostali do šance. Tu ovšem nevyužili a hosté vyrazili do protiútoku. Dědič dostal přihrávku za obranu a s míčem běžel sám na gólmana Tučka, toho krásně obstřelil a poslal Ředice do vedení 1:0 už v 10.minutě. V 18.minutě hostující Březina založil útok přihrávkou na Dujsíka, který si míč potáhl a naservíroval ho před prázdnou branku Skalickému a ten se zakončením neměl problém a rázem to bylo 2:0 pro Ředice. Druhou polovinu první půle se oba celky prezentovaly více méně vyrovnanou hrou, k žádné další šanci se ani jeden z týmů nedostal a Ředice si do kabiny odnesly vedení 2:0.

Domácí rezignovali a hosté si utkání dokázali pohlídat

Druhý poločas proběhl výrazně lépe pro hostující mužstvo. Ve 47.minutě se po důrazném hlavičkovém souboji v šestnáctce domácích dokázal prosadit Dujsík, který zvýšil na 3:0. Domácí jakoby po třetím gólu rezignovali a iniciativu přenechali svým soupeřům. O dvacet minut později se střídající Hrubý dokázal krásně uvolnit v šestnáctce domácích a střelou k tyči zvýšil na 4:0. O tři minuty později po krásné akci na jeden dotek dostal do šance Dědič, ten dokázal gólmana Tučka prostřelit, avšak jeden z domácích obránců stačil míč vykopnout. Bohužel pro domácí ho vykopl zpátky k Dědičovi, který napodruhé míč do branky dostal a završil tak ono pověstné „bůro“. Domácí tým si v druhé půli dokázal vytvořit šanci, po které však pouze nastřelil tyč hostující branky. Zápas nám skončil výsledkem 5:0 pro hostující Ředice a nebylo pochyb o tom, kdo předvedl lepší výkon.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
SK Chroustovice - Josef Hrůša (trenér): My se nesejdeme ani na trénink, natož na zápas. To co si v kabině před zápasem řekneme, jakoby po začátku utkání neplatilo. Jsme strašně nedisciplinovaní a z toho vyplývají zbytečně obdržené branky. Ředice hrály zkušeně, daly dva rychlé góly a zaslouženě vyhrály.

FK Horní Ředice
FK Horní Ředice - Bohuslav Moravec (vedoucí týmu): Než domácí dostali první gól, tak se snažili držet balón na svých kopačkách. Bohužel pro ně přišel první gól vcelku rychle a my jsme utkání zvládli lépe.



Sestavy


SK Chroustovice
P. Tuček [-] - P. Horčička [-] , L. Komárek [-] , J. Dvořák [-] - T. Hermann [-] , J. Tomášek [-] (72. J. Havlíček [-] ) , M. Lebeda [-] (46. T. Daněk [-] ) , Z. Krejbich [-] , T. Štěch [-] - P. Derka [-] , M. Dostál [-]

FK Horní Ředice
L. Kovařík [-] - P. Kopa [-] , J. Dujsík [-] (63. M. Hrubý [-] ) , D. Drábek [-] , D. Valenta [-] , M. Horyna [-] (70. D. Horáček [-] ) , O. Březina [-] , L. Skalický [-] , J. Černý [-] , J. Zeman [-] (59. P. Šolta [-] ) , P. Dědič [-] (77. K. Jílek [-] )

Hráči zápasu: O. Březina , P. Dědič .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ujec Jiří - MORÁVEK David, MRKVIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.