0:3
kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama ve Stolanech a předčasné ukončení zápasu


Branky


0

Zápas, který byl pohledný a pro divákovo oko určitě velice zajímavý. Zkazily ho události na konci zápasu, pojďme se podívat na to, co se ve Stolanech stalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas byl i herně vyrovnaný

Domácí měli do zápasu lepší vstup, snažili se více držet balón, zatímco hosté spíše sázeli na brejky. Dlouhou dobu jsme žádnou šanci vidět nemohli, až ve 30.minutě se do šance dostali domácí, ale z té bohužel pro ně nic nebylo. V 35.minutě se z kraje vápna odhodlal ke střele hostující Dujsík, kterou mu domácí gólman Tomáš zneškodnil. V 35.minutě se do velké šance dostali domácí, kdy jeden z jejich hráčů sám hlavičkoval před gólmanem, ale svou hlavičku poslal vedle branky. V 38.minutě se domácí dokázali prosadit po krásné střele Dostála z kraje vápna, která zapadla za vzdálenější tyč. Po nádherné brance tak domácí vedli 1:0. Hosté však stihli do konce poločasu odpovědět gólem Dědiče, který po přihrávce Dujsíka dokázal svou střelu umístit po zemi k tyči a vyrovnal na 1:1. Do konce první půle se již nic významného nestalo a do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Dramatický závěr a předčasné ukončení utkání

Druhý poločas začal lépe pro hosty, ti v 55.minutě strhli vedení na svou stranu. Po skrumáži ve vápně domácích se míč dostal ke Skalickému, který ho obloučkem vrátil do vápna na zcela volného Dujsíka a ten hlavou překonal domácího gólmana Tomáše a poslal Ředice do vedení. V 74.minutě po krásné přihrávce do vápna dokázal z první zakončit Březina a z pravé strany překonal Tomáše po třetí a zajistil hostům slušné vedení. Druhý poločas byl na šance poměrně strohý a nic moc se v něm nedělo. Až v 82.minutě došlo k vyloučení dvou domácích hráčů a po následné inzultaci hlavního sudího byl zápas v 82.minutě předčasně ukončen. Situace ohledně konce zápasu bude popsána níže. Ředice si po předčasném ukončení utkání odvezly ze Stolan tři body.

Dramatický závěr druhého poločasu

Situace v druhém poločase vyplynula z chyby hlavního sudího, ten neoprávněně udělil Hluchníkovi červenou kartu po druhé žluté, přitom Hluchník měl na svém kontě pouze jednu a tu od rozhodčího dostal právě v 82.minutě, takže k vyloučení nemělo dojít. To co se spustilo potom by se asi nemělo stát, nicméně Váchovo vyloučení za urážlivé chování vůči rozhodčímu se v jistém smyslu dá pochopit, protože hráči jsou plní emocí a adrenalinu a při takto vyhroceném závěru utkání se není ani čemu divit. Následné napadení hlavního sudího Čapka, které má na svědomí Růžička, už tolik pochopitelné není. Zápas byl po inzultaci hlavního sudího předčasně ukončen a je možné, že se incident dostane až k projednání u disciplinární komise. Nutno podotknout, že na situaci na konci zápasu má svůj podíl hlavní rozhodčí, který svým nepochopitelným vyloučením nastartoval v domácích hráčích vlnu emocí.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


SK Stolany
Zdeněk Motyčka (vedoucí týmu): Zápas to nebyl vůbec špatný, hrál se celkem pohledný fotbal s šancemi na obou stranách. Dojem z utkání nám zkazil závěr druhého poločasu, ke kterému se nebudu vyjadřovat.

FK Horní Ředice
Bohuslav Moravec (vedoucí týmu): Krásné tři body, myslím si, že vydřené. Domácí ale moc vyložených šancí neměli, hlavně v druhém poločase. To co se dělo na konci zápasu a co pískali rozhodčí nebudu komentovat.



Sestavy


SK Stolany
T. Jiří [-] - R. František [-] , M. Hluchník [-] , O. Novotný [-] , R. Ceral [-] - T. Vávra [-] , J. Kuchta [-] , L. Fríbl [-] - L. Dostál [-] , J. Vácha [-] , M. Ždímal [-] (58. J. Hýl [-] )

FK Horní Ředice
T. Holoubek [-] - D. Horáček [-] , J. Černý [-] , P. Kopa [-] , D. Valenta [-] - L. Skalický [-] , M. Horyna [-] , J. Dujsík [-] , O. Březina [-] - P. Dědič [-] , P. Šolta [-]

ŽK: 55. R. František , 65. M. Starý , 67. J. Vácha , 73. J. Hýl , 79. T. Vávra , 82. M. Hluchník - 71. P. Šolta , 81. M. Horyna . ČK: 82. J. Vácha , 82. M. Hluchník .
Hráči zápasu: J. Dujsík , O. Březina .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čapek Jan - Čad Jiří,Čech Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.