2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice svůj domácí zápas zvládly až na penalty


Branky


0

Domácí Sezemice byly mírným favoritem ne výhru v utkání, jejich neproduktivita jim však zabránila v cestě za třemi body. Pojďme se podívat jak celý zápas probíhal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl branky na obou stranách

Do první šance zápasu se dostal Večerník, který byl u odraženého míče po střele Jiřího Kašpara jako první, ale přes hlouček hráčů ho nedokázal procpat až do branky. V 10.minutě se Chmelík dostal do úniku sám na gólmana, ale svou šanci proměnit nedokázal. O pár minut později se do další vyložené šance hostů dostal Slavík, ale ani on nedokázal svou šanci proměnit a skóre tak zůstalo nezměněné. Další šanci hostů měl Zach, ten ze slibné pozice přestřelil domácí branku. Ve 26.minutě dokázali hosté dostat míč do branky, gól však nebyl uznán kvůli hře rukou a Chmelíkův gól tak neplatil. Hosty to však dlouho mrzet nemuselo, hned po rozehře se hosté na polovině hřiště zmocnili míče a z následného útoku se Slavík dokázal prosadit a poslal Hlinsko do vedení. Další šance přišla až ve 41.minutě a byla to šance gólová. Domácí Borovec zatáhl míč po pravé straně, přihrál Večerníkovi a ten se s míčem otočil a křižnou střelou na zadní tyč se štěstím gólmana Jindřichovského překonal a srovnal na 1:1. Do konce poločasu se výsledek nezměnil a do kabin se šlo za smírného stavu 1:1.

Dvě červené karty v závěru poločasu

Ve druhém poločase se hrál rychlý fotbal „nahoru dolu“, šance byly k vidění na obou stranách, ale žádná z nich nebyla nijak výrazná. Až ke konci poločasu si domácí dokázali vytvořit pár dobrých šancí, ale ani jednu z nich nedokázali proměnit. V 85.minutě se do šance dostal Papšík, který z prostoru penalty střílel levačkou, ale svou střelou pouze trefil gólmana Jindřichovského a z šance tak nic nebylo. V 90.minutě přišly ještě dvě červené karty pro hostující Hlinsko. Hosté se tlačili do šance, když hlavní rozhodčí neposoudil postrčení jednoho z obránců domácích jako faul. Odpískání faulu by hostům přineslo přímý volný kop z velice výhodné situace a možná i proto vzplály emoce. Slavík dostal druhou žlutou kartu a následně červenou za nemístné poznámky k rozhodčímu a šel do sprch. Gregor si počínal trochu hůř a po slovní urážce a následnému strčení do hlavního sudího se také odebral do sprch. Zbytek zápasu se dohrál v klidu a po remíze 1:1 se šlo na penalty.

Domácí penaltový rozstřel suverénně ovládli

 Penalty vyšel mnohem lépe domácím, kteří v nich dokázali zvítězit poměrem 4:1 a díky tomu si připsali druhý body navíc.

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice
Petr Málek (vedoucí týmu): Jsem rád za dva body, opět jsme nehráli dobře. Hrajeme strašně křečovitě a je škoda, že nad soupeřem, na kterého máme nedokážeme vyhrát.

FC Hlinsko B
Zdeněk Cach (trenér): Myslím si, že kdybychom v prvním poločase proměnili naše šance, tak by bylo po zápase. V druhém poločase se hrálo už vyrovnané utkání a remíze je podle mě zasloužená.



Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - J. Kříz [-] , T. Kašpar [-] , M. Ráliš [-] , M. Popílka [-] (33. A. Blažek [-] ) - Z. Lába [-] , L. Knaute [-] , V. Langr [-] (68. J. Papšík [-] ) , L. Borovec [-] - J. Kašpar [-] , T. Večerník [-] (57. V. Černohorský [-] )

FC Hlinsko B
P. Jindřichovský [-] - J. Chmelík [-] (77. L. Gregor [-] ) , M. Slavík [-] , J. Nevole [-] , P. Popelka [-] , D. Pavliš [-] , L. Hrubý [-] , O. Vamberský [-] , P. Veselský [-] (65. L. Krbálek [-] ) , J. Bříza [-] , D. Zach [-]

ŽK: 43. M. Slavík , 70. J. Chmelík . ČK: 90. M. Slavík , 90. L. Gregor .
Hráči zápasu: P. Popelka , J. Nevole .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Komínek Lukáš - PAVLAS Jiří, VANĚK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.