Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sruby svůj domácí zápas zvládly


Branky


0

Utkání, ve kterém byli favorité domácí. Svou roli potrdili a dokázali vyhrát. Podívejte se na to, jak celé utkání probíhalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

První půle byla spíše taková seznamovací, moc šancí nám nenabídla. První vážná situace se urodila až ve 25. minutě a byl z toho první gól utkání. Na kraji šestnáctky hostů se k míči dostal Gerčák, který nádhernou střelou, která se ještě odrazila od břevna, vymetl šibenici Drášilovi branky a poslal domácí do vedení. Hosté se dostali do pár šancí, které však proměnit nedokázali. Ať už to byl centr, který jeden z hostujících hráčů jen o pár centimetrů minul nebo Michkův trestný kop, který jen těsně minul branku domácích. V prvním poločase se toho více nestalo a domácí si z něj odnesli jednobrankové vedení.

Ve druhém poločase jsme mohli vidět pět gólů

První vážná situace přišla až v 63. minutě a byl z toho opět gól pro domácí. Jiráský si na hranici vápna zpracoval míč a levou nohou poslal na Drášilovu branku krásnou technickou střelu, která zapadla za tyč, 2:0.  V 71. minutě se domácí znovu radovali, kdy se po úniku dokázal prosadit opět Jiráský a zvýšil na 3:0. Podle informací z klubu byl střelcem gólu Vrabec, tato skutečnost se však neshoduje s oficiálním zápisem z utkání, podle kterého se řídíme. V 75. minutě se ke střele z šestnáctky dostal Kostka, který rozezněl tyč! O dvě minuty později se hosté dočkali snížení, kdy se po rohu dokázal na přední tyči prosadit Soudek. V 84. minutě se z trestného kopu krásnou střelou k tyči prosadil Michek a snížil tak na 3:2. V 87. minutě se prosadil nový hráč Srubů Prachař. Ten se po přihrávce od Chadimy dostal do úniku, udělal kličku gólmanovi a svoji šanci zakončil gólem, který znamenal vedení 4:2. Utkání skončilo stejným výsledkem a Sruby doma potvrdily roli favorita a zvítězily 4:2.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sruby
Lukáš Simon (kapitán): Do 75.minuty jsme ve hře dominovali a kontrolovali jsme ji. Během deseti minut jsme byli schopní o náskok skoro přijít a jen díky Horynovi máme tři body.

FC Nasavrky
Stanislav Barvíř (vedoucí týmu): Při optimálním výkonu jsme si mohli „sáhnout“ na body. Bohužel jsme se k tomu výkonu ani nepřiblížili a body nemáme.



Sestavy


TJ Sokol Sruby
V. Horyna [-] - M. Jiráský [-] , J. Gerčák [-] (82. P. Kubík [-] ) , T. Vrabec [-] (76. O. Prachař [-] ) , P. Šeda [-] , L. Chadima [-] , J. Novotný [-] , L. Simon [-] (46. J. Matoušek [-] ) , T. Dušek [-] , M. Seidenglanz [-] , L. Laštovka [-] (61. J. Kostka [-] )

FC Nasavrky
T. Drášil [-] - M. Dostálek [-] , R. Michek [-] , P. Soudek [-] , T. Dostálek [-] (46. D. Hnízdo [-] ) - M. Plíšek [-] (74. M. Krejčí [-] ) , F. Dostál [-] , T. Michek [-] - J. Vojíř [-] , O. Čechlovský [-] - J. Dostál [-]

ŽK: 52. J. Matoušek , 82. L. Chadima - 40. O. Čechlovský .
Hráči zápasu: J. Gerčák , M. Jiráský - P. Soudek , T. Michek .
Místo: tráva. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Scheib Jan - HOŘÍNEK Lukáš, KUNC František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.