2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříkov pokračuje v "krasojízdě"


Branky


0

Dobříkov byl jasným favoritem utkání, který šel do zápasu jako vedoucí celek tabulky. Dobříkovští si však zápas poněkud zkomplikovali a bylo to pořádné drama až do konce. Podívejte se jak utkání probíhalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Hned v 5. minutě se domácí dostali do přečíslení, které střelou zakončoval Dědič, bohužel rpo domácí tým branku přestřelil. V 7. minutě se na levé straně uvolnil Vaněk a svoji střelou rozezněl tyč Kovaříkovi branky. V 10. minutě po souhře Klapala se Ševčíkem zakončoval prvně zmiňovaný Klapal z kraje velkého vápna mimo domácí branku. V 19. minutě měl velkou šanci domácí Březina, který po Dědičově centru střílel z hranice penalty, ale Novotný mu jeho střelu dobrým zákrokem pokryl. Ve 20. minutě Ševčík adresoval přesnou přihrávku Rydvalovi, který z kraje šestnáctky uklidil míč k tyči a poslal Dobříkov do vedení. Ve 41. minutě se do úniku po pravé straně dostal Rydval, svoji akci dokázal i zakončit, ale pouze střelou do domácího gólmana Kovaříka. První poločas skončil lépe pro Dobříkov, který si do kabiny odnesl jednobrankové vedení.

Drama v závěru utkání

V 51. minutě hosté svůj náskok ještě zvýšili po akci Ševčíka, který poslal centr skrze vápno domácích a na zadní tyči míč do sítě poslal Klapal. O minutu později se do šance dostali domácí, kdy po přihrávce Jílka střílel Dědič, ale opět mimo branku. V 55. minutě zakončoval souhru tří hráčů Rydval, který se dokázal prosadit z penaltového prostoru a zvýšil tak vedení Dobříkova na 3:0. V 64. minutě se domácí dočkali snížení, kdy se po kolmici od Jílka dostal do úniku Dědič a gólmanu Novotnému nedal šanci. V 80. minutě domácí zahrávali přímý volný kop z třiceti metrů, který rozehrával Březina. Ten se rozhodl vystřeli a krásnou střelou prověřil Novotného, který měl se střelou spoustu práce. V 86. minutě domácí stačili snížit na rozdíl jednoho gólu a byl u toho opět Dědič, který skóroval jak jinak, než po samostatném úniku, který zakončil křižnou střelou na zadní tyč. Utkání se dohrávalo za tlaku domácích, kteří však nic víc vytěžit nedokázali a Dobříkov si z Ředic odvezl výhru 2:3.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


FK Horní Ředice
Bohuslav Moravec (vedoucí týmu): Chybělo nám dost hráčů ze základní sestavy. Hosté byli fotbalovější, nám chyběla větší přesnost v přihrávkách, ale určitě si myslím, že jsme předvedli slušný výkon. Škoda, že jsme nevyužili našeho tlaku v závěru utkání a nedokázali jsme srovnat.

TJ Sokol Dobříkov
Jiří Němeček (asistent trenéra): Domácí se snažili hrát spíše na brejky, které jsme nezvládali moc pokrývat a Dědič z toho těžil. Zbytečně jsme si nechali dát gól před koncem zápasu a zdramatizovali jsme tak konec utkání.



Sestavy


FK Horní Ředice
L. Kovařík [-] (57. D. Horáček [-] ) - J. Zeman [-] , M. Hrubý [-] , P. Šolta [-] (76. K. Kopecký [-] ) , Z. Andrýs [-] (57. D. Procházka [-] ) , P. Dědič [-] , M. Horyna [-] , O. Březina [-] , L. Skalický [-] , J. Černý [-] , K. Jílek [-] (77. M. Machatý [-] )

TJ Sokol Dobříkov
L. Novotný [-] - M. Dostál [-] , P. Horníček [-] , A. Karela [-] , J. Hořejší [-] - J. Vaněk [-] , D. Jandera [-] (67. T. Csernyanszky [-] ) , L. Klapal [-] , J. Svoboda [-] (75. A. Erber [-] ) - L. Rydval [-] (89. J. Rychtařík [-] ) , Z. Ševčík [-]

Hráči zápasu: J. Černý , P. Dědič - A. Karela , L. Rydval .
Místo: tráva. Počet diváků: 170. Rozhodčí: Felkl Petr - ZIEGLER Vratislav, VOLNÝ Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.