Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání bohatém na góly Litomyšl přehrála Pardubičky poměrem 5:2


Branky


6. M. Severa , 10. P. Kundera , 19. P. Kundera , 51. R. Janoušek , 85. L. Severa - 34. O. Mráz (p.) , 72. J. Hrebenar
0

Ani ne po dvaceti minutách hry vedla Litomyšl tři nula. Lepší úvod do nového ligového ročníku si nemohla přát. K tomu se ješte před výměnou stran vykartoval Münzberger. Po takovémto rozdání karet si Jiskra již utkání pohlídala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi atraktivní zápas se čekal v sobotní podvečer na litomyšlském fotbalovém stadionu. Utkaly se tam totiž dva týmy, které spolu ještě před pár měsíci sváděly souboj o udržení v krajském přeboru. Lze se dovtípit, že oba neúspěšně. Zápas měl velký spád. Za poločas byly k vidění 4 branky a 1 červená karta!

Divoký poločas - 4 góly a karta

Utkání začalo ve velkém tempu. Již v šesté minutě, po rohovém kopu, vyskočil Martin Severa a krásnou hlavičkou otevřel účet zápasu.  O čtyři minuty později po přihrávce z křídla dostal před vápno přihrávku Petr Kundera a zavěsil. Další gól padl jako přes kopírák. Stejná akce – stejný střelec. V 19. minutě tak již vedla Litomyšl propastným rozdílem 3:0.

Utkání se začalo přiostřovat. Fotbalisté z východní části Pardubic takovýto nástup Litomyšle neunesli. Ve 30. minutě dostal Petr Münzberger žlutou kartu za podražení soupeře. O devět minut později byl tentýž hráč vulgární směrem k rozhodčímu. Arbitr si urážky líbit nenechal a po právu vytáhl druhou žlutou kartu, která pro hráče znamenala odchod ze hřiště a pro jeho tým další znepříjemnění zápasu, tedy dohrávat více než půlku utkání v deseti.

 

Ještě předtím, v 34. minutě, po chybě bránícího hráče Litomyšle se dostal míč k soupeři ve vápně. Ten byl faulován a rozhodčí pískl pro Pardubičky penaltu. Její exekutor Mráz po ní snížil. 

Litomyšl v prvním poločase Pardubičky jednoznačně přehrávala a to i před jejich vyloučením.

Fotbalisté Litomyšle po přestávce nepolevili a náskok si pohlídali

Ve druhém poločase Litomyšl nepolevila. Pardubičky nakopávaly míče dopředu. Litomyšl odvracela brejky. Po jednom z nich vrátil Roman Janoušek Litomyšli tříbrankový náskok.

V dvaasedmdesáté minutě, po trestném kopu proti Litomyšli,  centrovali hráči Pardubiček do soupeřova vápna a ve skrumáži snížil střídající Hrebenar.

 

Pardubičky se stále snažili a byli i přes oslabení důstojným soupeřem. O tom, že Pardubičky nepolevily svědčí i žluté karty litomyšlských Kristka a Martina Severy. Z dalšího brejku skóroval Ladislav Severa a bylo po utkání. Pardubičky již  rezignovaly a neměli fyzické ani psychické síly na vyrovnání.

Klání exkrajských skončilo výsledkově jednoznačně.  Uvidíme jaký fotbal budou oba týmy předvádět v letošní 1.A třídě.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Litomyšl
Pavel Švec (trenér Litomyšle): „K utkání jsme přistupovali s respektem. Nevěděli jsme, jak jsou Pardubičky silné. Na jaře nás totiž porazily. Přistoupili jsme k zápasu zodpovědně a bojovně. Projevilo se to tak, že rychle padl gól. Tím pádem z kluků spadla nervozita a začali hrát fotbal, kterej se do nich snažím dostat. Trénuju je totiž teprve měsíc. Hráli aktivně, pressing a z toho padly ty góly. Mužstvo musím pochválit za bojovný výkon a dodržení taktiky. Snažíme se hrát útočně a aktivně. Skutečně se nám dařilo, a proto byl taky takový výsledek. Nebyli nám špatným soupeřem. Mají vyzrálé hráče, hráli dobře tělem. Výkonnostní rozdíly tam byly, mají některé mladé hráče a to rozhodlo.“

SK Pardubičky
.: .



Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
M. Malý [-] - P. Urban [-] (84. M. Lněnička [-] ) , J. Štoudek [-] , J. Hašek [-] , M. Severa [-] (81. V. Paclík [-] ) - V. Kristek [-] , R. Janoušek [-] , M. Sršeň [-] , P. Kundera [-] - J. Zeman [-] (89. J. Vejrych [-] ) , L. Severa [-] -

SK Pardubičky
M. Kouba [-] - J. Kříž [-] (73. M. Kabeláč [-] ) , O. Mráz [-] , P. Prokůpek [-] , P. Münzberger [-] , F. Krejčí [-] , J. Kopp [-] (58. J. Bednář [-] ) , L. Svoboda [-] (86. P. Pech [-] ) , D. Semínko [-] (23. J. Hrebenar [-] ) , J. Strachota [-] , Š. Strouhal [-]

ŽK: 57. M. Severa , 63. V. Kristek - 30. P. Münzberger , 45. J. Kříž . ČK: 39. P. Münzberger .
Místo: tráva. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Mrázek Aleš - ZAVŘEL Aleš, FELKL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.