L. Merkl 35. (p.)
L. Naď 44.
L. Merkl 63.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 14:30

5.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukáš Merkl dvěma góly pomohl vítězství Luže nad Horním Jelením


Branky


35. L. Merkl (p.) , 44. L. Naď , 63. L. Merkl
0

Utkání začalo vyrovnaně. Od proměněné penalty ve třetině zápasu bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Dvě branky vstítil Lukáš Merkl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po proměněné penaltě začali hosté hrát druhé housle

Utkání bylo jako většina nedělních zápasů ovlivněno nepříjemným počasím. Vítr tak byl jeden z dominantních hráčů na hřišti. První polovina utkání byla relativně vyrovnaná. Dokonce měli slušné šance Daniel Mrštík a Lukáš Kaňkovský. V 35. minutě byla proti Hornímu Jelení odpískána penalta. Exekuce se ujal Lukáš Merkl a střílel přesně. Od té chvíle začali hráči Horního Jelení tahat za kratší konec provazu.

 

Minutu před poločasem Lukáš Naď zvýšil na 2:0.

Druhá půle zcela v režii Luže

Po přestávce bylo na hřišti už jen jedno mužstvo. Hráči Horního Jelení si pořádnou šanci již dokázat nevytvořili a Luže měla zápas pevně pod kontrolou. Třetí branka do sítě Horního Jelení, kterou vsítil znovu Lukáš Merkl, byla definitivním řebíčkem do rakve. Hostům nepomohlo ani střídání tří hráčů.

 



Ohlasy k zápasu



AFK Horní Jelení
Tomáš Baťa (trenér Horního Jelení): Další krutá prohra. Výsledek neodpovídá průběhu hry, která byla ovlivněna silným větrem. V úvodu jsme soupeře zaskočili hrou na tři útočníky. Po první čtvrthodině se hra vyrovnala a hrálo se nahoru dolů, s jednou velkou šancí na každé straně. My jsme měli první, kdy naši útočníci nedokázali dorazit míč z malého vápna. O všem rozhodla jeho poslední desetiminutovka. Po nešikovném zákroku Luže správně kopala penaltu. A minutu před koncem jsme nepokryli odražený míč. Po vyrovnaném poločase jsme tak prohrávali 0:2. Po změně stran jsme se chtěli pokusit o obrat, ale byla to spíš kře. Naší otevřené hry využili domácí ke třetímu gólu po brejku. Ve třech utkáních po sobě jsme nevstřelili branku a inkasovali osm gólů. Hra je sice vyrovnaná, ale výsledek mluví o něčem jiném. Chybí větší nám odvaha a také plnění úkolů. Něco si řekneme a pak to mírně řečeno, není dobré. Někteří hráči při nepříznivém vývoji zápasu zmatkují a dostávají se psychicky dolů. Nehrají, co by měli, a už se ani neperou o výsledek.



Sestavy


TJ Luže
M. Schmeiser [-] - P. Mužíček [-] , J. Kapitola [-] , M. Kopecký [-] , V. Roubínek [-] - Š. Stoklasa [-] , M. Horáček [-] (40. J. Harenčák [-] ) , P. Karal [-] , O. Merkl [-] - L. Merkl [-] , L. Naď [-]

AFK Horní Jelení
J. Lukeš [-] - J. Čermák [-] , J. Houžvíček [-] , Š. Rejnuš [-] , J. Raich [-] (70. T. Kabeláč [-] ) - J. Martinec [-] , L. Mile [-] (61. K. Šimek [-] ) , R. Hendrych [-] , T. Michálek [-] - D. Mrštík [-] , L. Kaňkovský [-] (77. O. Maixner [-] ) -

ŽK: 67. P. Karal - 58. R. Hendrych , 71. J. Houžvíček .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Papáček Libor - JANSA Adam, FELKL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.