2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji rezervních týmů úspěšnější Ústí


Branky


0

Ústecké „béčko“ prolomilo sérii dvou víkendů bez bodu a porazilo třetí tým MFK Chrudim. Utkání bylo vyrovnané, ústečtí však dokázali šance proměňovat. Hned na začátku dal gól Ráb a v závěru tým uklidnil Sloupenský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu poslal Jiskru do vedení Ráb

Utkání začalo pěkně zostra. Hned ve čtvrté minutě byl faulován ústecký Motl 20 metrů před brankou soupeře. Rozhodčí odpískal volný přímý kop. Toho se ujal Richard Ráb, který obstřelil zeď a míč zatočil do sítě. To domácí pochopitelně uklidnilo a nakoplo. Důsledkem toho byla mírná převaha. Skvěle hrající obrana Chrudimi soupeře do vážnějších šancí ale nepouštěla.

 

Další branku mohl ve 28 minutě přidat Matouš Kopecký. Jeho projektil z dvaceti metrů byl však nepřesný. O šest minut později měl na druhé straně možnost k vyrovnání Linhart. Jeho střelu ale zlikvidoval brankář Ústí Truhlář.  V druhé brance se zase blýskl Kudláček, který zlikvidoval ránu Holuba. Těsně v závěru měl ještě velkou šanci hráč Jiskry Vacek, který mířil těsně nad.

V závěru dal pojistku Vápenský

Po přestávce hra pokračovala ve středu hřiště a obrany obou mužstev byly neprostupné. Po třech minutách hry byl před chrudimským pokutovým územím faulován Vacek. Přímého kopu se ujal opět Ráb, ale tentokrát jeho střelu vytěsnil gólman na tyč. Stejný hráč kopal volný přímý kop potřetí za necelé dvě minuty po hře rukou ze strany soupeře. Střelu zastavila zeď soupeře. Tím jeho promarněné šance však neskončily. V 59. minutě dokázal obehrát soupeře, ale střela letěla těsně vedle tyče.

 

Následovaly šance na druhé straně. Ty však pohotově likvidoval Truhlář. V 77. minutě přišel centr Kopeckého na aktivního Rába, který střelou z první poslal balón nad bránu soupeře.  Chrudim zahrozila naposledy deset minut před koncem. Z hranice velkého vápna střílel Žalud. Domácí podržel Truhlář. V 84. minutě přišlo definitivní rozluštění zápasové tajenky. Střídající Repa uvolnil Ráb, ten dostal míč do vápna a přihrál Vápenskému, který snadno uklidil míč do brány Chrudimi.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
Jan Skácel (Ústí): Zasloužené vítězství je potřeba potvrdit také v dalším utkání venku. Zápas v H.Jelení se hraje v neděli 27. 9. od 16.30 hod.

MFK Chrudim C
Miroslav Teplý (trenér Chrudimi): Nastoupili jsme opět v úplně jiné sestavě a opět jsme věkovým průměrem byli velmi nízko. Naše mládí a nezkušenost se projevila především v úvodu a i když si výkon postupně sedal, tak to na body nestačilo. Musím však říci, že jejich zisk byl v Ústí velmi blízko.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
J. Truhlář [-] - L. Bárta [-] , M. Šebrle [-] , M. Falta [-] , J. Kaláb [-] - M. Kopecký [-] , S. Rejda [-] (73. M. Fikejz [-] ) , P. Motl [-] , F. Vacek [-] (78. J. Repa [-] ) - V. Fater [-] (58. A. Sloupenský [-] ) , R. Ráb [-] (86. P. Grunta [-] )

MFK Chrudim C
L. Kudláček [-] - P. Pejcha [-] , T. Kopecký [-] (64. R. Zjevík [-] ) , M. Svoboda [-] , T. Linhart [-] , D. Žalud [-] , O. Lacman [-] (73. M. Holub [-] ) , J. Jindrák [-] , L. Pilař [-] (57. M. Netušil [-] ) , M. Šprongl [-] , M. Havránek [-]

ŽK: 52. V. Fater , 65. L. Bárta , 67. R. Ráb - 79. M. Netušil , 84. M. Havránek .
Hráči zápasu: R. Ráb .
Místo: UMT. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Růžička Jiří - HOŘÍNEK Lukáš, VANĚK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.