3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libišany doma porazili Heřmanův Městec a zůstávají nadále neporaženy


Branky


0

Velmi atraktivní zápas mohlo 120 diváků, co v sobotu dorazili na fotbalové hřiště v Libišanech. Libišany však svou kvalitu potvrdily a celkem jednoznačně zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heřmanův Městec byl na soupeře dobře připravený, přesto to na Libišany nestačilo

O sedmém hracím víkendu los svedl dohromady týmy Libišan a Heřmanova Městce. Hosté přijeli do zatím neporažené obce dobře připraveni. Heřmanoměštští od první minuty věděli, co na soupeře platí, velmi dobře bránili a disciplíny na vlastní půlce využívali k zákeřným protiútokům a brejkům.

Větší držení míče však měly Libišany. Byly to právě ony, co vsítili úvodní branku zápasu. Petr Vích krásně připravil míč Tomáši Kučerovi, který svou třetí trefou v sezóně otevřel skóre. Vít Řehák, hráč Heřmanova Městce, zužitkoval první větší šanci svého týmu a v 25. minutě srovnal stav utkání.

 

Ve 40. minutě ve velké šanci pálil hráč se zkušenostmi z Bundesligy, kapitán domácích, Jiří Kaufman jen do tyče. Domácí však nakonec vstřelili soupeři gól do šatny. Po závaru a zmatku před bránou Heřmanova Městce se míč dostal k nikým nehlídanému Davidu Klemenotvi, který poslal Libišany do vedení.

Libišany si vedení pohlídaly

Po výměně stran pokračovalo utkání v podobném duchu jako před přestávkou. V 53. minutě zvýšil na konečných 3:1 krásnou ranou o tyč Lukáš Brož. Následovaly dvě velké šance hostí. Ty zlikvidoval famózně chytající David Šimon, který dlouhá léta hájil branku druholigových Pardubic. Do konce poločasu Heřmanův Městec statečně bojoval, ale domácí si výsledek pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FC Libišany
klubový web: Bohužel se nyní nacházíme ve fázi, kdy se nám příliš nedaří. Naše lehkost a fotbalovost se z naší hry vytratila, nezbývá nám, než si body vybojovovat. Bylo to zřejmě naše nejhorší domácí utkání v tomto roce a tak si třech bodů ceníme. Hráči z Heřmaňáku se u nás představili ve velmi dobrém světle, zejména Čáp byl rozdílovým hráčem! Ale zpět k nám. Svůj vysoký standard si drží zkušený Šimon v brance, dlouhodobě skvělou fazónu má Kučera. V sobotu se k němu ještě přidal Vích. Je těžké nevyvarovat se kolísání formy, vždyť už od července hrajeme na vysoké úrovni, prohráli jsme pouze v přípravě o branku s Vysokou, další zápasy včetně poháru jsme jak výsledkově, tak výkonově dominovali! Nyní máme před sebou rozhodující část soutěže, posledních šest podzimních utkání. A my jedeme dvakrát ven do Újezda a Hradiště, abychom pak doma přivítali výbornou Litomyšl. Je to velmi těžký los pro následující kola, ale musíme to přijmout jako výzvu. Fotbal jsme určitě hrát nezapomněli, musíme se o výsledek víc poprat a ono to zase přijde ....




Sestavy


FC Libišany
D. Šimon [-] - J. Přikryl [-] , T. Kučera [-] , D. Klement [-] , P. Vích [-] - J. Kaufman [-] , R. Horyna [-] , L. Brož [-] (80. P. Kuric [-] ) , M. Hron [-] - J. Vydarený [-] (70. O. Svatoň [-] ) , A. Machala [-] (85. D. Pekáč [-] ) -

FK Jiskra Heřmanův Městec
T. Zrůst [-] - M. Tiler [-] , D. Čáp [-] , T. Zrůst [-] (85. J. Musil [-] ) - D. Jablečník [-] , D. Salfický [-] , J. Hlaváč [-] , M. Straka [-] , S. Mach [-] - T. Tlapák [-] (66. D. Ilko [-] ) , V. Řehák [-] (66. T. Dostál [-] )

ŽK: 40. D. Klement , 61. R. Horyna , 64. L. Brož , 76. A. Machala - 22. S. Mach , 24. M. Tiler .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jelínek Jiří - RŮŽIČKA Jiří, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.