2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí vyhrálo po páté v řadě, doma porazilo Zámrsk


Branky


0

Rezerva Ústí nad Orlicí opět vyhrála a vyhoupla se na druhé místo v tabulce. Domácí předváděli kvalitní fotbal, kterým si zařídili vítězství především v prvním poločasu, hosté ožili až v závěru. B-tým Ústí již tak vyhrál pátý zápas v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jednoznačně pro domácí

Od začátku zápasu předváděli domácí hezké akce. Již ve čtvrté minutě zahrozil nejlepší střelec domácích Richard Ráb, který po centru Grunty střílel těsně nad branku. O dvě minuty později Ráb tentokrát uvolnil ve vápně Sloupenského, který také přestřelil. Ve 12. minutě střílel z volného kopu Marek Falta, ale brankář Zámrsku Lorenc jeho střelu zlikvidoval. O dvě minuty později se už ale domácí radovali. Falta poslal po křídle Šebrleho, ten krásně centroval na Rába, který svou osmou brankou sezóny otevřel skóre.

 

Ve 32. minutě odkopl od vlastní branky Ráb. Autor prvního gólu vyslal do protiútoku Adama Sloupenského, který zvýšil na 2:0. Do konce prvního poločasu dominovali domácí, ale Lorenc již další branku nepřipustil.

Zámrsku se podařilo pouze snížit

V úvodu druhé půle měli pořád více ze hry domácí. V 54. minutě byl po pěkné akci s Rábem před vápnem faulován Sloupenský. Rozhodčí odpískal volný přímý kop. Toho se ujal kanonýr Ráb, ale pálil jen do připravené zdi.  Za tři minuty opět zakombinovalo duo Sloupenský-Ráb, po jejich souhře dával Grunta na Repu, který s velké blízkosti netrefil bránu.  Následovala rána Kopeckého, po které vynikl brankář Zámrsku Tomáš Lorenc. Následně vychytal i druhého nejlepšího střelce soutěže Rába, který zkoušel štěstí z úhlu. V 65. minutě unikl obraně Sloupenský, který přihrál na Kopeckého a ten pálil vysoko.

 

Zhruba od 70. minuty přebral iniciativu soupeř. První velkou šanci měl Peška. V 76. minutě se Zámrsku podařilo snížit. Domácí obrana nechala ve vápně zcela volného Michala Novotného, který zaváhání využil a skóroval.  Zámrsk se pustil do velkého náporu, ale přes všechny síly, které na vyrovnání vynaložil, se skóre už neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
Jan Skácel: Zasloužené tři body zůstávají v Ústí.




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
J. Truhlář [-] - L. Bárta [-] , M. Šebrle [-] , J. Kaláb [-] , M. Falta [-] - J. Repa [-] (70. T. Chalupník [-] ) , P. Grunta [-] (86. V. Pirkl [-] ) , P. Langer [-] , M. Kopecký [-] (84. J. Novák [-] ) - A. Sloupenský [-] (87. J. Kalousek [-] ) , R. Ráb [-] (90. J. Procházka [-] )

SK Zámrsk
T. Lorenc [-] - T. Houžvička [-] , M. Mudrich [-] (50. T. Klofanda [-] ) , A. Csernyanszký [-] (81. D. Zahradník [-] ) , P. Matoušek [-] , M. Bálek [-] , M. Novotný [-] , M. Jiráský [-] , J. Peška [-] , R. Mudrich [-] , R. Matoušek [-]

ŽK: 33. M. Kopecký , 75. P. Langer , 89. L. Bárta - 55. M. Bálek .
Hráči zápasu: R. Ráb - T. Lorenc .
Místo: UMT. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Smitka Michal - POLÁČEK Libor, SCHEIB Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.