Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libišany již 4 roky doma neporažené!


Branky


0

Domácí měli ve hlavách tragické úmrtí jejich kamaráda a bývalého spoluhráče. Přes všechny chmury dokázali již ve 13. minutě odskočit na rozdíl dvou branek. Litomyšli se podařilo snížit, ale debaklu, alespoň výsledkovému se nevyhnuli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dva rychlé góly uspaly

Domácí Libišany měli den před zápasem v hlavách pokoření hranice čtyř let domácí neporazitelnosti. Přesto pár hodin před zápasem se dozvěděli velmi smutnou zprávu, že tragicky zemřel jejich kamarád a bývalý spoluhráč ve věku pouhých 43 let.

Po minutě ticha s černými páskami na pažích na soupeře doslova letěli. Jakoby je právě tato nepříjemná událost nabila. Již v osmé minutě po skvěle kopnutém rohu Brože krásně hlavičkoval Radek Hornyna do sítě Litomyšle. O pět minut později hosté chybovali při rohu a do následného protiútoku se pustil Lukáš Brož. V pokutovém území přihrál lépe postavenému Hronovi, který po zemi zvýšil na 2:0.

 

Litomyšl však přes rozdíl ve skóre nehrála vůbec špatně. Šance Libišan dokázali blokovat a vyrážet do následných protiútoků. Domácí po rychlém nabytí rozdílu trochu přestali hrát a několikrát je musel zachraňovat až Šimon. To vše vyústilo na kontaktní branku Daniela Krejbicha v 37. minutě.

Vydarený dvěma góly pojistil výhru Libišan

Po přestávce pokračovala Litomyšl v taktice z prvního poločasu. Hráči hostí poctivě bránili a čekali na chybu soupeře. V 70. minutě zápas rozhodl zápas dvěma góly během tří minut letní posila Libišan Jiří Vydarený.  Obě akce proběhly velmi podobně. Záložník Libišan se prokličkoval obranou soupeře a zavěsil. Po jeho dvoubrankovém příspěvku se utkání už jen dohrávalo.

 

Libišany zaslouženě vyhrály, avšak závěrečné skóre rozhodně neodpovídalo vývoji zápasu.



Ohlasy k zápasu


Představil se u nás nejlepší podzimní soupeř, družstvo Litomyšle má svou kvalitu. Proto si třech bodů ceníme. Vítězství i rekord věnujeme zesnulému Leošovi do fotbalového nebe ...




Sestavy



TJ Jiskra Litomyšl
D. Šimon [-] , M. Malý [-] - D. Klement [-] , M. Vomočil [-] , J. Štoudek [-] , M. Sršeň [-] , P. Urban [-] , T. Kučera [-] , V. Strnad [-] (46. P. Vích [-] ) , M. Hron [-] - J. Paclík [-] , D. Krejbych [-] , P. Kundera [-] , L. Severa [-] (78. M. Severa [-] ) , R. Horyna [-] , J. Vydarený [-] , A. Machala [-] (74. O. Svatoň [-] ) , M. Vodička [-] (83. P. Kuric [-] ) - J. Zeman [-] (70. T. Tauer [-] ) , V. Kristek [-] (87. M. Lněnička [-] ) , J. Kaufman [-] , L. Brož [-] -

ŽK: 52. M. Hron , 68. T. Kučera .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bleša Oldřich - ŠTĚPÁNEK Pavel, LUKÁŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.