J. Ježek 2.
J. Ježek 58. (p.)
J. Ježek 76. (p.)
3:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

1.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel mezi Kořenovem a Mšenem C skončil překvapivě remízou


Branky


2. J. Ježek , 58. J. Ježek (p.) , 76. J. Ježek (p.) - 39. M. Zámečník , 81. P. Jiroušek , 92. P. Jiroušek
0

V posledním kole III. třídy hostil Kořenov favorita soutěže, Mšeno C. Celky si překvapivě mezi sebou rozdělily každý bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí prokázali lepší start

Domácí tým měl lepší vstup do zápasu a už ve 2. minutě se po střele Ježka Kořenov radoval ze vstřeleného gólu. Mšeno C jakoby se nedokázalo z obdržené branky vzpamatovat a nedařilo se jim dostat se do hry. V zápase bylo mnoho nepřesností a triviálních chyb. Ve 39. minutě ale vstřelil branku hostující Zámečník a pečetil poločasový výsledek 1:1. 

Dvě penalty na domácí straně

Do druhého poločasu povolali hosté žolíka jménem Jiroušek, který je klíčovým hráčem v místním A-týmu a na hřišti to bylo znát. Jeho přesné přihrávky Mšenu velmi prospěly a hosté začali být aktivnější. Bohužel pro ně přišla v 58. minutě další rána v podobě obdrženého gólu, branku vstřelil opět Ježek a to z pokutového kopu, který odpískal sudí Kořínek po faulu jednoho z obránců. To ale nebylo vše Kořínek ukázal totiž na penaltový puntík ještě jednou a znovu v prospěch domácího týmu, hosté byli s tímto verdiktem nespokojeni, ale k ničemu jim to nebylo, penalty se opět ujal Ježek a opět proměnil. Domácí vedli již o dvě branky. Poté se ale do hry dostal Jiroušek a vstřelil dvě krásné branky a to v 81. a 92. minutě, takže Mšeno C může být rádo nakonec i za bod.



Ohlasy k zápasu



Jiskra Mšeno C
Petr Hollmann (hráč): I když před zápasem jsme chtěli všechny tři body, nakonec můžeme být rádi za bod. Zaspali jsme na začátku utkání a to nás položilo. Druhý poločas se proti nám pískaly dvě penalty, asi správně, nakonec nás zachránil Péca(Petr Jiroušek) a za to mu děkujeme.



Sestavy


Kořenov
J. Doležal [-] - M. Svoboda [-] , J. Šnýdl [-] , J. Kohút [-] , J. Věneček [-] (70. Z. Strnádek [-] ) , O. Černý [-] (75. P. Šebek [-] ) , P. Krejčík [-] , V. Klinger [-] , P. Žilla [-] , J. Ježek [-] , M. Posejpal [-]

Jiskra Mšeno C
P. Jungmann [-] - P. Vaněk [-] , M. Hujer [-] , M. Řezníček [-] , M. Kocúr [-] (46. P. Jiroušek [-] ) , J. Uko [-] , D. Ryšavý [-] , M. Zámečník [-] , M. Duštíra [-] , M. Dutka [-] , M. Dočkal [-]

ŽK: 78. P. Žilla , 79. J. Kohút , 91. Z. Strnádek .
Místo: tráva. Počet diváků: 68. Rozhodčí: Kořínek Petr - NESTLER Jindřich, MAŇÁK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.