0:6
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

5.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loňský vítěz na cestě za obhajobou


Branky


5. M. Hujer , 15. H. Hadidi , 25. M. Hujer , 43. H. Hadidi , 76. P. Jiroušek , 84. M. Hujer
0

V 5. kole III. třídy proti sobě nastoupila mužstva Plav B a Mšena C. Favorizované Mšeno s přehledem zvítězilo a míří opět za vítězstvím celé soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá první branka

Už od začátku bylo aktivnější spíše Mšeno C a řídilo celou hru. Mšeno bylo posíleno o Petra Jirouška, který patří ke klíčovým hráčům A-týmu, ale pro nedostatek času si šel zahrát jen za C-tým, jeho přítomnost byla na hřišti znát a svými přesnými přihrávkami velmi týmu pomohl. Již v 5. minutě udeřili hosté a branku vstřelil Hujer. O deset minut později střílel Hadidi a zvyšoval na 0:2. Ve 25. minutě se do zajímavé situace dostal opět Hujer a svým druhým gólem navýšil skóre hostů již na 0:3. Krátce před poločasem se ještě jednou trefil Hadidi a hráči šli do kabin za stavu 0:4. 

Hattrick Hujera

Druhý poločas začal v poklidném tempu a hosté spíš již kontrolovali hru. I když si občas hosté vytvořili nějakou šanci v branku ji proměnit nedokázali. V 76. minutě pálil Jiroušek a v 84. minutě ještě dovršil svůj hattrick Hujer a pečetil tak výsledek na konečných 0:6. Mšeno C se skvěle vypořádalo s absencí nejlepšího střelce Koudelky, který v sobotu nastoupil za B-tým a vstřelil branku. Nutno zmínit, že Štěpán Balatka si odbyl debut jako hlavní rozhodčí a předvedl nám jistou kvalitu.



Ohlasy k zápasu



Jiskra Mšeno C
Štěpán Balatka (rozhodčí): Utkání se hrálo v podstatě na jednu bránu a hosté domácím moc míč nepropůjčovali.



Sestavy


Plavy B
J. Šikola [-] - O. Jandura [-] , R. Gallyas [-] (73. J. Jelinek [-] ) , D. Knap [-] , D. Balatka [-] , P. Lubas [-] (73. G. Harik [-] ) , M. Trmal [-] , J. Kouřil [-] , L. Fojtík [-] (46. P. Pekař [-] ) , J. Wild [-] , V. Horák [-]

Jiskra Mšeno C
P. Jungmann [-] - P. Jiroušek [-] , M. Hujer [-] , M. Kocúr [-] (19. B. Novotný [-] ) , J. Uko [-] , D. Ryšavý [-] , M. Zámečník [-] , H. Hadidi [-] , M. Duštíra [-] (64. P. Vaněk [-] ) , M. Dutka [-] , M. Dočkal [-]

Místo: Tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Balatka Štěpán - PÁNEK Michal, PÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.