Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kořenov vyloupil Plavy B


0

V 7. kole III. třídy hostily Plavy B favorizovaný Kořenov. Hosté utkání zvládli a s přehledem zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka hostů

Hosté začali aktivněji a už od prvních minut měli navrch, to se prokázalo hned v 5. minutě, kdy úvodní branku vstřelil Věneček a hosté se ujali vedení. Rychlá branka hosty uklidnila a ti se nikam nehnali. Ve 34. minutě navyšoval náskok Kořenova opět Věneček, který vstřelil branku na 0:2. Zdálo se, že již to bude pro první poločas vše, ale těsně před poločasem ještě udeřil Kohút a Kořenov tak vedl před poločasem již o tři branky.

Senzace se nekonala

Z kabiny domácích byl o poločasové přestávce slyšet řev, ale i do druhého poločasu vlétli spíše hosté a domácí jen zírali. V 51. minutě vstřelil branku na 0:4 Věneček, který dokonal svůj hattrick. O čtyři minuty později vstřelil jedinou domácí branku Tomíček a domácím tak vzplanula alespoň malinká šance na zvrácení výsledku. Nic takového se ale nekonalo, a tak hosté přidali ještě jednu branku, kterou má na svědomí Krejčík a dal tak branku na konečných 1:5. Zápas řídilo trio mladých rozhodčích. Hlavním byl Michal Pánek a na pomezí stál Balatka s Jáklem.



Ohlasy k zápasu



Kořenov
Trenér: Jeli jsme do Plavů s tím, že musíme zvítězit, to se nám podařilo a podali jsme dobrý výkon, škoda že jsme neudrželi nulu v obraně, ale na to se nehraje.



Sestavy


Plavy B
J. Šikola [-] - R. Gallyas [-] , P. Lubas [-] (76. G. Harik [-] ) , M. Trmal [-] , D. Soukup [-] , P. Pekař [-] (49. S. Galbavý [-] ) , J. Kouřil [-] , K. Vokál [-] (18. L. Tomíček [-] ) , L. Fojtík [-] , J. Wild [-] (46. D. Balatka [-] ) , M. Vondra [-]

Kořenov
J. Doležal [-] - M. Svoboda [-] (46. M. Malec [-] ) , J. Šnýdl [-] , J. Kohút [-] (82. V. Kramarič [-] ) , J. Věneček [-] (67. Z. Strnádek [-] ) , O. Černý [-] , A. Fojtík [-] , V. Klinger [-] , P. Krejčík [-] (74. P. Šebek [-] ) , J. Ježek [-] , M. Posejpal [-]

ŽK: 66. J. Šikola - 66. J. Věneček , 82. J. Šnýdl .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pánek Michal - JÁKL Adam, BALATKA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.