5:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl v Hodkovicích


Branky


16. J. Sluka , 24. J. Sluka , 26. J. Hrubý , 35. T. Jáč , 89. M. Kovár
0

Další debakl zaznamenaly Hodkovice. V 8. kole si počíhaly na Smržovku B, která nedokázala čelit domácí ofenzívě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas v režii Hodkovic

Domácí ovládali hru od samého počátku utkání a brzy poprvé udeřili. V 16. minutě vstřelil svojí úvodní branku Sluka a poslal Hodkovice do vedení. Hned o pár minut později znovu střílel mladý útočník Sluka a jeho pokus skončil v síti. Smržovka B jakoby se nedokázala oklepat z první branky a k ničemu se nezmohla, naopak domácí znovu navýšili vedení, když na 3:0 pálil Hrubý. Poté se hra uklidnila a vyrovnala, avšak deset minut před poločasem přišla ještě jedna branka a to opět branka, která zvyšovala vedení Hodkovic, tentokrát již na 4:0, autorem byl Jáč.

Kontrola hry domácích

Druhý poločas už byl zcela v režii domácích, kteří Smržovku do ničeho zásadního nepouštěli a svoje značné vedení si kontrolovali. I když už druhý poločas nebyl brankově bohatý, stejně bylo na co se dívat. Snaha hostů zdramatizovat utkání byla zřejmá, ale domácí defenzíva byla téměř bezchybná. Branka která zpečetila celý výsledek zápasu padla až v samém závěru druhého poločasu, tedy v 89. minutě, kdy Kovár zakulatil skóre na 5:0. Zápas odpískal sudí Lebeda.



Ohlasy k zápasu



Smržovka B
Tomáš Gawlista (hráč): V poslední době se nám příliš nedaří, před dnešním zápasem jsme to chtěli zlomit, bohužel se to opět nepovedlo. Hodkovice předvedly vynikající hru.



Sestavy


SK Hodkovice nad Mohelkou B
A. Kudláček [-] - J. Valtr [-] (61. P. Kyksa [-] ) , V. Růta [-] , I. Kolomazník [-] , M. Košek [-] - J. Vojtíšek [-] (46. V. Pekař [-] ) , J. Vojtíšek [-] (46. F. Ludvík [-] ) , T. Jáč [-] , M. Košek [-] (65. R. Zítko [-] ) - J. Sluka [-] - J. Hrubý [-] (66. M. Kovár [-] )

Smržovka B
M. Brož [-] - M. Oeser [-] , P. Novák [-] , P. Augsten [-] , K. Štěpař [-] , F. Frýba [-] , M. Štěpánek [-] , T. Gawlista [-] (68. M. Hora [-] ) , J. Pipek [-] (46. P. Hásek [-] ) , Z. Picka [-] , J. Suchý [-]

ŽK: 83. I. Kolomazník - 60. J. Suchý .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lebeda Karel - FREY Martin, NAGY Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.