Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

9.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Hodkovic veze body z Plavů


0

V 9. kole Plavy B hostily rezervu Hodkovic, od počátku šlo o zajímavé utkání bohaté na branky, a tak se divák nenudil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze jedna branka v prvním poločase

Hodkovice B jely do Plavů považováni za favority, a tak se od počátku tlačily do ofenzívy. Dlouho nepřicházela žádná šance, až v 18. minutě se do šance dostal hostující Jindřich Hrubý a svojí šance pohotově využil, hosté se tak dostali do vedení na 0:1. Poté začal boj domácích za vyrovnáním, k ničemu takovému ale nedošlo, a tak rozhodči ukončil první půli.

Brankově bohatý druhý poločas

Do druhého poločasu vlétli domácí a než se hosté stačili vzpamatovat, už měli na krku vyrovnání, autorem byl Jandura. Hodkovice se však nehodlaly vzdát a zanedlouho je do vedení poslal opět Hrubý a v 55. minutě zvyšoval na 1:3 Jaroslav Vojtíšek. V 58. minutě snížil vedení Hodkovic domácí Balatka a bylo to již 2:3. V 76. minutě dostal červenou kartu domácí Knap a domácím tak zhasla naděje. Před koncem dokázali hosté ještě dvakrát skórovat a pojistit si tak vedení, trefil se Jiří Vojtíšek a Dolobáč.



Sestavy


Plavy B
J. Škaloud [-] - O. Jandura [-] , D. Balatka [-] , G. Harik [-] , D. Soukup [-] , P. Pekař [-] (46. P. Lubas [-] ) , L. Fojtík [-] , D. Knap [-] , J. Wild [-] , R. Matoušek [-] (46. M. Vondra [-] ) , P. Pitro [-] (62. J. Jelinek [-] )

SK Hodkovice nad Mohelkou B
M. Matěcha [-] - I. Kolomazník [-] , M. Košek [-] - J. Vojtíšek [-] (79. V. Růta [-] ) , J. Vojtíšek [-] (81. R. Bradáč [-] ) , M. Košek [-] , T. Jáč [-] - J. Sluka [-] (46. M. Šimkovič [-] ) - J. Kyksa [-] (59. P. Kyksa [-] ) , J. Hrubý [-] , P. Dolobáč [-]

ŽK: 15. O. Jandura , 56. D. Knap - 47. I. Kolomazník , 52. J. Vojtíšek . ČK: 76. D. Knap .
Místo: Tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kafka František - LEBEDA Karel, PÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.