Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

11.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libchava doma přehrála Okna, bere vítězství


Branky


0

Celky ze spodní části tabulky chtěly na Libchavě brát plný počet. Ten nahrál do karet spíše hráčům domácího celku, kteří si vše pohlídali a Okna dokázali přemoci...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle o jedné brance

První půle začala a celky do zápasu vyložené vlétly. Těžko říci kdo byl lepší, nebo kdo měl ze hry více. Nakonec to byli domácí, kteří dokázali šance přetavit v úspěšnou koncovku a v 5. minutě skórovali. Postaral se o to Ondřej Pospíšil, který tak poslal svůj tým do jednobrankového vedení. To se psala 35. minuta utkání. Hosté z Oken se v první půli jen těžko zmohli na vyrovnání. Zbytek poločasu si domácí Libchava pohlídala a do šatny, spolu s Okny, odešla za stavu 1:0.

Pohledný fotbal z obou stran

Druhá půle začala a Okna vzaly aktivitu na svou stranu. Dost se snažili o vyrovnání, jenže to jim zkazil domácí hráč Krasniqi Robert. Jeho branka v 65. minutě znamenala zvýšení náskoku na 2:0. Nakonec se hosté přeci jen dočkali branky, když v 70. minutě snižoval Josef Salač, což je jeden z těch zkušených na straně hostů. Hrál se kombinačně pohledný fotbal a hosté mohli vyrovnat. Jenže domácí brankář byl zásadně proti, když chytil co mohl. V 76. minutě udělal tečku za dosavadní hrou Ondřej Pospíšil, který si tak připisuje druhou branku v tomto zápase. Utkání tak skončilo za stavu 3:1 pro Libchavu.



Ohlasy k zápasu


TJ Horní Libchava
Václav Erben (trenér Libchavy): „Dnes byl rozdíl hlavně v brankářích. Náš podržel, hostů nikoli. Jsme téměř na konci tabulky a proto je každý bod důležitý. Dnes jsme to odehráli dobře a do příště máme z čeho těžit.“




Sestavy


TJ Horní Libchava
M. Groman [-] - O. Pospíšil [-] , P. Bilý [-] , V. Tkachenko [-] , M. Vyšohlíd [-] , P. Erben [-] , J. Králíček [-] , V. Ondrúšek [-] , R. Krasniqi [-] , P. Heinrich [-] , J. Brejška [-] (62. R. Tichý [-] )

TJ Okna
M. Grolmus [-] - J. Knödl [-] , D. Svoboda [-] - P. Mádl [-] , M. Henc [-] , P. Vlasák [-] , P. Heptner [-] , L. Novotný [-] (46. L. Doleček [-] ) - J. Salač [-] - M. Zlatník [-] , P. Havrlant [-] (72. J. Zeman [-] )

Hráči zápasu: M. Groman , O. Pospíšil , P. Bilý .
Místo: H.Libchava. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Folk Miroslav - ŘEHÁČEK Lubomír, KRÁL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.