0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

13.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekaná výhra hostů, stačila jediná branka


Branky


0

Noviny do Pertoltic přijely, jakožto papírově slabší tým. Domácí Pertoltice jistě chtěli vyhrát, jenže to se jim tak úplně nepovedlo. Jediná branka v derby rozhodla o vítězi. Zde se tak zrodilo další překvapení kola...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka, která rozhodla utkání

Do Pertoltic se přišlo podívat slušných 75 fanoušků, kteří se v chladném počasí rozhodně měli na co koukat. Hrálo se přeci derby. Domácí hráli tak, jak by se na domácí půdě, hrát mělo. Noviny ale nechtěli nic zabalit, vzhledem ke svým papírovým předpokladům a domácím se také snažili zatopit. Nakonec z toho dali rozhodující branku utkání. Největší zásluhy na tom má právě střelec, který rozhodl o všech bodech. Psala se 31. minuta a hráč Břetislav Žaloudek poslal svůj tým do těsného vedení. Nic dalšího jsme již neměli možnost shlédnout a konec půle tedy 0:1 pro hosty.

Bez branek

Pertoltice věděli, že doma prohrát s outsiderem, bude zřejmě ostuda. Bohužel branku vsítit nedokázali a hosté se ubránili až do samotného konce. Faktem je, že v utkání sudí rozdal poněkud více žlutých karet, než obvykle. Zřejmě se o to zasloužil i terén. Utkání tak proběhlo do konce a ve výsledném stavu se můžou radovat hosté, kteří tak domácí Pertoltice udolali jednou brankou v konečné znění 0:1. Stadion v Pertolticích tak úspěšně vykradli a berou tři body.



Sestavy


FK Pertoltice pod Ralskem
V. Uličný [-] - P. Kolda [-] , T. Rak [-] , S. Bozadjiev [-] , M. Smolej [-] , R. Herák [-] , J. Mynařík [-] , J. Švimberský [-] , M. Švík [-] , J. Miler [-] , M. Škváro [-]

TJ Noviny pod Ralskem
K. Moravec [-] - T. Jindra [-] , M. Lundák [-] , P. Podmanický [-] , L. Nedbal [-] , M. Heindörfer [-] (78. Z. Žeňka [-] ) , V. Foubík [-] , B. Žaloudek [-] , J. Jablonský [-] , R. Okénko [-] , R. Heidrich [-] (90. J. Tyll [-] )

Místo: Pertoltice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Mengr Jiří - FOLK Miroslav, POSPÍCHAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.