3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

14.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí se radovali z výhry


Branky


0

Hosté na tom byli, co se umístění v tabulce týče, lépe a na hřišti Oken chtěli zahrát dobrý výsledek. To se jim ovšem nepovedlo a Okna naplno využili svou domácí půdu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky a remíza

Domácí si přáli výhru, protože hráli doma. V 16. minutě tomu byli blíže, než hosté, když vstřelili první branku v utkání. Postaral se o ni Vlasák Petr a jeho tým tedy vedl. Poločas plynul a nějaká ta šance k vidění byla, ale bez produkce. Nakonec přišlo i srovnání, o které se postaral Jiří Hřeben a oba celky tak zase začínaly od znovu. Do konce poločasu jsme neviděli ani branku, ani nic zásadního, o co bychom se mohli podělit. Zápas tak skončil za výsledku 1:1 a vítěz se pozná až v následující půli.

Domácí si vystříleli výhru

Domácí se chtěli poprat o všechny body, ne jen o jeden. Hráli doma a instrukce tak zněli jasně, přidat další branky. Ta se povedla až v minutě 75. a postaral se o ní Salač Josef a poslal tak svůj tým do opětovného vedení. Za dvě minuty si nakonec i výsledek pojistily. To se pro změnu prosadil Mojžíš Vojtěch a Mimoň béčko prohrávalo už o dvě branky. Do konce utkání již navíc nestihli vyrovnat, natož zápas otočit. Souboj tedy ve výsledku 3:1 pro domácí tým z Oken.



Sestavy


TJ Okna
M. Grolmus [-] - M. Zlatník [-] , J. Zeman [-] , D. Svoboda [-] - P. Vlasák [-] , P. Mádl [-] , M. Henc [-] , P. Heptner [-] , L. Novotný [-] (52. V. Mojžíš [-] ) - J. Salač [-] - J. Knödl [-] (79. I. Šinágl [-] )

TJ Jiskra Mimoň B
T. Křenek [-] - R. Polák [-] , J. Hřeben [-] , M. Steinfest [-] (46. J. Pobuda [-] ) , J. Vápeník [-] (62. R. Kamenár [-] ) , P. Krejčík [-] , M. Michálek [-] , T. Bohme [-] , F. Jiránek [-] , A. Opelt [-] , V. Konopiský [-] (52. J. Opelt [-] )

Místo: Okna. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janovský Michal - VRBA Filip, KUBÁLEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.