Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 15:00

5.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žandov chtěl body, Kamenice byla zásadně proti


0

Na stadionu v Kamenici se očekával boj v podobě domácích versus hosté ze Žandova. Kamenice hrála doma a proto chtěla plný počet bodů. Hosté s prázndou odjet nechtěli, ale Kamenice si o výhru řekla zcela jasně, především v prní půli hry...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupil Žandov levou, Kamenice pravou

Kdyby hráčům Žandova někdo pověděl jak bude vypadat první poločas, jistě by jen nevěřícně kroutili hlavou a možná by přehodnotili taktiku a vůbec vstup do utkání, který jim nevyšel. Od domácích to byl ukázkový fotbal, ale od hostů byl fotbal pohromou. Domácí si prakticky dělali co chtěli a po první centru za obranou linii hostů, se dokázal prosadit domácí šutér Milan Miklovič, který již v 9. minutě otevíral skóre na 1:0. Za tři minuty si další branku připsal tetnýž hráč, po téměř stejné situaci. Dlouhý centr za obranu, zpracování a gól. Žandovští bez jediné střely na bránu odcházeli do šaten za stavu 2:0.

Žandov se zvedl, ale prohře nezabránil

Do druhé půle toho chtěli hosté jistě hodně změnit. Z kraje poločasu, v 53. minutě, ovšem naneštěstí pro hosty, po hrubé chybě stoperů, obdrželi další branku od domácího hráče Lukáše Martínka, který svou šanci využil a do prázdné brány zvyšoval skóre na 3:0. Už to vypadalo na debakl, když se hosté probrali a začali hrát fotbal, který je zdobí. Začali tlačit a Kamenici dostávali mnohdy do problémů. O výstavní šibenici se v 60. minutě postaral Jan Jánošík, který pouze upravoval skóre na konečných 3:1 pro domácí Kamenici. 



Ohlasy k zápasu


FC Kamenice
Jiří Pokorný (trenér Kamenice): „Nastoupil proti nám Žandov, což byl relativně mladý tým kde hráli kluci kolem osmnácti let. Báli jsme se toho, že nás uběhají, ale nakonec rozhodovala zkušenost, která byla na naší straně. Dokázali jsme potrestat chyby hostujících hráčů a to bylo dnes klíčové a rozhodující.

TJ Spartak ČKD Žandov
Václav Pluhař (hráč Žandova): „V minulém kole jsme doma ztratili body se Svorem a tak jsme v Kamenici chtěli každopádně bodovat. Kamenice byla oproti minulé sezóně o oslabená, z důvodu odchodu několika klíčových hráčů, takže jsme doufali, že tady něco urveme. Bohužel naším výkonem jsme zklamali.“



Sestavy


FC Kamenice
V. Erben [-] - M. Netolický [-] , M. Sedláček [-] , J. Serdel [-] - T. Hrubý [-] , J. Kisty [-] , L. Martínek [-] , P. Sedláček [-] - Z. Vošvrda [-] , M. Miklovič [-] (90. J. Pokorný [-] ) - R. Vošvrda [-] (70. J. Vošvrda [-] )

TJ Spartak ČKD Žandov
T. Vaníček [-] - O. Košťák [-] , J. Jánošík [-] (75. T. Miko [-] ) , J. Semerád [-] (60. J. Lhotka [-] ) , L. Vaníček [-] , O. Džudža [-] , T. Matějček [-] (46. P. Štrupl [-] ) , J. Štěpánek [-] , P. Boháč [-] (84. V. Pluhař [-] ) , M. Šlechta [-] , O. Mládek [-]

ŽK: 80. M. Sedláček , 90. J. Kisty - 8. J. Semerád , 82. M. Šlechta .
Hráči zápasu: M. Miklovič - J. Jánošík .
Místo: Kamenice. Počet diváků: 39. Rozhodčí: Jankech Pavel - FOLK Miroslav, VRBA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.