Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doma Stružnice přemohla hosty rozdílem tří branek


0

Skalice sice byla lépe umístěná, než Stružnice. Dokonce i papírově byla silnějším celkem, jenže to se dnes zrovna dvakrát nepotvrdilo. Stružnice si v Jezvé nenechala vzít ani bod a hosty tak pořádně zaskočila...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla ještě relativně vyrovnaná

Zápas se povedl. Fotbal nahoru a dolů, což je přesně to, co chtějí nejen fanoušci shlédnout. Lebruška Marek se postaral o první branku utkání, když se ve 22. nemýlil. Za deset minut vyrovnával Uhrecký Marek a v zápase se zase začínalo od znovu. Hra se přelévala a Stružničtí, nutno podotknout, byli v zápase tím lepším celkem. Na 2:1 to potvrdil Roman Ouborný, který v poslední minutě první půle poslal svůj tým do jednobrankového vedení. Do šaten se poté odešlo za stavu 2:1.

Za výhrou šli jednoznačně domácí

Stružnice byla vyhecovaná a vedení z první půle ji vyloženě nakoplo. Hlavně Romana Ouborného, který se dvě minuty po návratu na trávník zapsal podruhé a do kasy přidal další branku. Hra byla obdobná jako v první půli s tím, že na straně hostů byla cítit lehčí frustrace z dosavadního výsledku. Na 4:1 poté dával Havlík Adam, který se střelecky také nemýlil. Ladislav Farmačka sice dokázal alespoň vylepšit stav, když skóroval v 81. minutě, jenže poslední gól utkání padl z kopaček domácího Lukáše Jedličky, který do hřiště naskočil jakožto střídající hráč a potvrdil celkové vítězství Stružnice s výsledkem 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Stružnice
Ladislav Křemen (hlavní pořadatel): „Čekali jsme, že to bude se Skalicí složitější vzhledem k jejímu postavení. Áčko Skalice ovšem hrálo před nimi a tak jim zřejmě nevyšlo posílení. Naši hráči to odehráli dobře a výhru jsme si zasloužili. Jsme za ní rádi.“




Sestavy


TJ Dynamo Stružnice
R. Čech [-] - P. Mareček [-] (62. L. Jedlička [-] ) , R. Ouborný [-] , V. Koždoň [-] (80. D. Fajtl [-] ) , A. Havlík [-] , J. Holub [-] , B. Koždoň [-] , L. Merenus [-] , L. Havlík [-] , L. Křemen [-] , M. Uhrecký [-] (86. D. Čech [-] )

SK Skalice u České Lípy B
M. Bláha [-] - J. Loffelmann [-] - M. Lebruška [-] - - J. Lidmila [-] (75. M. Hartig [-] ) , V. Daniel [-] (75. L. Farmačka [-] ) , J. Kohout [-] , T. Pollach [-] , M. Hlavinka [-] , P. Bednář [-] , M. Kremina [-] (60. L. Pokorný [-] ) , D. Pavlík [-] (52. J. Jehlička [-] )

ŽK: 64. L. Merenus - 76. J. Kohout .
Hráči zápasu: A. Havlík , R. Ouborný .
Místo: Jezvé. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kapoun Karel - ŘEZÁČ Josef, BAHNÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.