Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěnčín překvapivě deklasoval Jenišovice


0

Ve 3. kole Liberecké 1.B třídy na nás čekal teoreticky vyrovnaný zápas mezi domácími Jenišovicemi a hostujícím Pěnčínem. Zápas se odehrával za velmi slušné divácké kulisy, 150 diváků se dostavilo do Jenišovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Zápas začal ve slušném tempu a na začátku utkání by nikdo nepředpokládal, že zápas skončí pro domácí debaklem. Hned v 18. minutě vstřelil branku hostující střelec hattricku Matějíček, ale domácí Randák byl proti a bombou ze 40 metrů zase vyrovnal na 1:1. Do konce prvního poločasu už se hrál jen vyrovnaný fotbal s mírnou převahou hostů, ale žádnou branku už nám poločas nenabídl.

Brzká branka vše zvrátila

Hosté do druhého poločasu vlétli po hlavě a domácí se začali pomalu vytrácet ze hry a zkušený Pěnčín toho využil. Hned v 51. minutě vystřelil vedení hostů Kotrman. Poté skóre pojistil dvěmi brankami Matějíček a dokonal svůj hattrick. Na hráčích domácích již byla vidět otrávenost a nechuť něco s výsledkem udělat. Na závěr ještě po jedné brance přidal Jaček a Lhoták. Zápas skončil s výsledkem 1:6.



Ohlasy k zápasu


FC Jenišovice
Petr Randák (trenér Jenišovice): První poločas jsme hráli vyrovnanou partii. V druhém poločase jsme se začali pomalu vytrácet ze hry a zkušený Pěnčín toho využil. A k tomu všemu náš brankař neměl zrovna svůj den a tak své mužstvo v důležitých momentech nepodržel.




Sestavy


FC Jenišovice
L. Sucharda [-] - M. Vavřich [-] , M. Resl [-] , M. Randák [-] , M. Prkno [-] , Z. Kalousek [-] , L. Bernard [-] , P. Pekař [-] , M. Bangha [-] , M. Hradecký [-] (81. D. Svoboda [-] ) , T. Rác [-] (77. V. Rosenbaum [-] )

TJ Sokol Pěnčín
M. Semenský [-] - J. Lhoták [-] , J. Bárta [-] (81. M. Škréta [-] ) , T. Mendlík [-] , J. Škréta [-] - J. Škréta [-] , J. Jaček [-] , J. Zdražil [-] , J. Žďárský [-] - M. Matějíček [-] (77. A. Rösler [-] ) , R. Kotrman [-] -

ŽK: 64. M. Resl , 80. L. Bernard - 10. J. Zdražil .
Místo: Tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rympler Roman - PŘIKRYL Jan, LELEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.