Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená remíza v Břízkách


Branky


0

V 7. kole Liberecké 1.B třídy západ proti sobě nastoupila mužstva Mšeno B a Rozstání. Po lítém boji se nakonec obě mužstva musela spokojit s bodovým ziskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Posílené Mšeno

Domácí Mšeno B bylo před zápasem posíleno o tři hráče z A mužstva, kteří již ten den absolvovali jedno utkání Krajského přeboru proti Velkým Hamrům.

Od začátku se hrála vyrovnaná partie. O výsledku prvního poločasu rozhodla individuální chyba jednoho ze stoperů domácích a ve 25. minutě skóroval hostující Hrubeš. Ještě před tím šel sám na brankáře domácích stejný hráč, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Zajímavé šance měli i domácí, kdy z úhlu šel Veselouš sám na bránu, branku ale těsně minul nebo Pokorný, který měl příležitost zakončovat z malého vápna, radost mu ale překazil jeden ze stoperů hostů a míč lehce přizvedl, tudíž první poločas skončil výsledkem 0:1.

 

Závěr utkání bohatý na branky

Do druhého poločasu vstoupilo aktivněji Mšeno a již v 50. minutě se mohlo radovat z branky, kterou vstřelil Heinrich, kdy z malého vápna trefil břevno, ale míč se šťastně odrazil za čáru, Heinrich tuto situaci komentoval slovy „takhle jsem to chtěl“. V 64. minutě šel na hřiště tradiční střelec C mužstva Mšena Jaroslav Koudelka a jeho přítomnost se v 73. minutě proměnila v branku na 2:1. Ke slovu se pak, ale dostali i hosté, kdy nejdřív šel jeden z útočníků z úhlu sám na branku a potom zpoza vápna střílel k tyči jeden z hostů, obě situace ale vyřešil domácí brankář Braniš. V 79. minutě se dostal do zajímavé šance ve vápně Pavlů a míč uklidil bezpečně k tyči a v 87. minutě hosté dokonali obrat, když středem hřiště prošel útočník až k brankáři, kterého prostřelil a zdálo se, že je po zápase, domácí se ale nehodlali vzdát a v 90. minutě přišel roh, který krásně kopl Janovský, na zadní tyči hlavičkoval Heinrich a jeho hlavičku doklepl do branky Flek. Celý zápas tedy skončil výsledkem 3:3, svojí kvalitu prokázal také rozhodčí Hanousek, který předvedl dobrý výkon.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér Jiskra Mšeno B): utkání mělo velmi dobrou úroveň a tempo. Obě mužstva se snažila útočit a z toho pramenily i chyby. V prvním poločase jsme vytvořili vzadu dvě a jednu z nich hosté vytěžili první gól. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a výsledek po dvou brankách otočili, jenže těsně před koncem jsme opět dvakrát inkasovali a vypadalo to na další bez bodový zápas. Naše mužstvo se ale nevzdalo a z posledního rohu jsme skórovali a tím i stanovili dle mého zaslouženou remízu. Musím smeknout před bojovností týmu a poděkovat hráčům áčka, kteří nám pomohli, ačkoliv dopoledne absolvovali utkání.




Sestavy


Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - M. Frey [-] , O. Hýř [-] , M. Škvor [-] - T. Veselouš [-] , P. Verner [-] (64. J. Koudelka [-] ) , P. Janovský [-] - O. Pokorný [-] - P. Heinrich [-] , T. Flek [-] , M. Kulhánek [-] (87. P. Hollmann [-] )

TJ Sokol Rozstání
D. Kotlár [-] - J. Čihula [-] , M. Jíra [-] , J. Tomáš [-] , M. Botka [-] , L. Smrž [-] (60. J. Pošva [-] ) , S. Imrich [-] - O. Drbohlav [-] , J. Husák [-] - J. Hrubeš [-] (71. L. Hajský [-] ) , M. Pavlů [-] -

ŽK: 70. M. Kulhánek - 70. M. Pavlů .
Místo: UMT Mšeno. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hanousek Karel - ŠŮMA Josef, DRESLER Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.