Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná série Pěnčína pokračuje


Branky


0

V 9. kole hostilo Mšeno B aktuálně druhý tým tabulky, tedy liberecký Pěnčín, který má šňůru pěti zápasů bez ztráty bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Laciné branky do sítě Mšena

Od začátku se hrálo vyrovnané utkání, kde hosté byli mírně fotbalovější. Prvních čtvrt hodiny se mužstva oťukávala a hra se odehrávala mezi vápny. Po této čtvrthodině získal na vápně míč hostující Zdražil a trestuhodně ve vápně obešel čtyři hráče domácích a zakončil na 0:1. Poté se dostali ke slovu i domácí, ale žádnou šanci nedotáhli do konce a tak ve 30.minutě opět lehce prošel hráč hostí, přihrál před branku a tam nikým neatakovaný Matějíček doklepl do branky bezmocného Braniše. Ve 35. minutě šel na hostující branku Pokorný, ale trefil pouze vyběhnuvšího brankáře. Ve 41.minutě zahrávali domácí rohový kop a na pěknou Freyovu hlavičku pod břevno brankář nedosáhl, 1:2. Jenže ve 45. minutě se také z rohu trefil hostující Mynář a do kabin se šlo za stavu 1:3.

Kvalitní protiútoky hostů

Po návratu na hřiště vystřídal Vejpravu st. jeho syn a domácí se snažili zkorigovat stav. Hrál se nadále vyrovnaný souboj, kdy hosté pozorně bránili, spíše hráli na protiútoky a domácí se snažili o vstřelení branky ofenzivní hrou, pár minut po změně stran šel jeden z útočníků Pěnčína sám na brankáře domácích, ten však dobře vyběhl a vytěsnil střelu na roh. Stav se měnil až v 57. minutě, kdy krásnou přihrávku za obranu zužitkoval hostující Beneš, domácí si stěžovali na údajný offside, rozhodčí však situaci viděl jinak a branka byla uznána. Ani za tohoto stavu se domácí nevzdali a stále se snažili o vstřelení branky. To se podařilo v 76. minutě Pokornému, který využil krásné přihrávky střídajícího Filipa. Rovněž střídající Hartman utekl o pár minut později podél autové čáry, nacentroval před branku, ale Janovský nedokázal míč dostat do branky, a tak zkušení hosté výsledek uhlídali. Pro domácí je to krutý výsledek, protože předvedená hra dopředu nebyla špatná, ale pokud budou předvádět  chyby a nedůraz v obraně, získávat body bude velmi těžké.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér): Myslím, že výsledek neodpovídá předvedené hře, bohužel děláme zbytečné chyby v defenzívě a soupeři nás za to trestají. První poločas jsme si dali všechny branky prakticky sami, nicméně Pěnčín není z týmů, které my musíme porážet. Příští týden máme doma Osečnou a jestli chceme pomýšlet na setrvání v soutěži, tak musíme zvítězit.




Sestavy


Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - O. Hýř [-] , D. Svoboda [-] , M. Škvor [-] , M. Frey [-] - P. Verner [-] (63. T. Hartman [-] ) , M. Vejprava [-] (46. M. Vejprava [-] ) , L. Matoušek [-] , P. Janovský [-] - J. Konvalinka [-] (57. M. Filip [-] ) , O. Pokorný [-] -

TJ Sokol Pěnčín
P. Piršel [-] - J. Lhoták [-] , T. Mendlík [-] , J. Bárta [-] (15. J. Žďárský [-] ) - J. Škréta [-] , J. Vondráček [-] , J. Zdražil [-] - M. Matějíček [-] (72. M. Škréta [-] ) , R. Beneš [-] - P. Mynář [-] , J. Jaček [-] (67. J. Škréta [-] )

Místo: UMT Mšeno. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Pekař Eduard - NESTLER Jindřich, ALBL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.