J. Koleňák 23. (p.)
J. Koleňák 34. (p.)
V. Serdel 83.
3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 11:00

10.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holany si doma počíhaly na Doksy B


Branky


23. J. Koleňák (p.) , 34. J. Koleňák (p.) , 83. V. Serdel - 40. J. Beránek
0

Holany zahájily stíhací jízdu za vedoucím celkem tabulky, tedy Přepeřemi. Doma zvítězily nad dobrým celkem z Doks a mužstvo si připisuje cenné tři body, které se na konci sezóny budou jistě hodit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty v prvním poločase

První poločas započal a míč měli na kopačkách spíše domácí fotbalisté. Bohužel stínem na jinak pěkném utkání byla křivda, kterou hosté viděli u hlavního rozhodčího, který proti tomuto celku odpískal dvě penalty v prvním poločase a hostující Halgaš dostal ve 33. minutě červenou kartou, když velmi hrubými nadávkami častoval rozhodčího a ještě po něm hodil míč. Obě penalty domácí hráči proměnili a obě měl na svědomí stejný střelec, a to Koleňák. Ve 40. minutě, dokázal tradiční střelec Beránek alespoň stáhnout náskok domácích na 2:1.

Pečlivá a bezchybná hra zajistila domácím body

Druhý poločas začali hosté důraznou až agresivní hrou, ale sudí utkání zvládal. Domácí hru kontrolovali a hostům toho příliš nedovolili. Poté aktivitu převzaly Holany a dostaly se do několika šancí, které ale brankář dokázal zastavit. Až v 83. minutě zpečetil vítězství domácích hráč Serdel, který proměnil šanci, kterou mu předložil Sýkora. 



Ohlasy k zápasu


Dynamo FC Holany
Jiří Barvíř (trenér): Předvedená hra kluků dnes byla pěkná, myslím že hosté zbytečně zápas vyhecovali a dostali červenou kartu. Ale my se musíme soustředit na svojí hru, která nebyla vůbec špatná a jsem spokojen.




Sestavy


Dynamo FC Holany
R. Pavlíček [-] - O. Kočí [-] (86. L. Koleňák [-] ) , J. Koleňák [-] , L. Mikysa [-] , P. Nedbal [-] - P. Sýkora [-] (56. J. Fořtík [-] ) , R. Torba [-] , J. Souček [-] (80. J. Kraus [-] ) , P. Šanda [-] , V. Serdel [-] - J. Koutný [-]

TJ Doksy B
J. Halgaš [-] - S. Miler [-] , M. Jakša [-] (58. M. Šimon [-] ) , M. Vidner [-] , P. Jantač [-] , J. Vítek [-] - J. Doubrava [-] , R. Švarc [-] - L. Balík [-] , J. Beránek [-] - J. Beránek [-]

ŽK: 49. R. Torba , 61. V. Serdel , 62. J. Koleňák - 66. J. Vítek , 75. L. Balík , 85. M. Vidner . ČK: 33. J. Halgaš .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Havel Tomáš - HRBÁČEK Jan, NEŠNĚRA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.