Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další překvapení, Hodkovice porazily Pěnčín


Branky


0

V 11. kole sehráli utkání mužstva celků, Hodkovic a Pěnčína. Pěnčín byl považován za velkého favorita, domácí Hodkovice však překvapili a tři body zůstanou u nich.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka domácím pomohla

Domácí vstoupili do zápasu velice pozitivně, když už ve 4. minutě se jim podařilo vstřelit vedoucí branku, autorem této branku byl Pavlík, kterému se zápas velmi vydařil. Hosté se snažili dostat do hry, ale v koncovce se jim příliš nedařilo, potom se hrálo spíše mezi vápny a žádný z týmů se do zakončení příliš nedostával, tedy až do 34. minuty, kdy Pavlík vsítil svojí druhou branku a hostům cestu za převrácením výsledku značně ztížil. Poločas skončil za stavu 2:0.

Červená karta domácích a zajímavý závěr utkání

Lepší start do druhého poločasu měli opět lepší domácí a už v 54. minutě navýšil vedení opět Pavlík. Hosté se z této branky jen těžko oklepávali. Další zajímavá situace přišla až v 70. minutě, kdy hosté nejprve snížili na 3:1 a domácí Dominik Dostrašil dostal druhou žlutou kartu a následně i červenou za hození míče po soupeři. Na chvíli se zdálo, že hosté mají v zápase ještě naději, tu jim ovšem zhatil Dušan Dostrašil, když vstřelil branku na 4:1 v 72. minutě. Tento stav vydržel až do konce zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Hodkovice nad Mohelkou
Dominik Tóth (hráč): Dokázali jsme porazit druhý tým tabulky, to je skvělý pocit. Škoda červené karty, ale i to nějak přežijeme a příští týden opět zvítězíme.




Sestavy


SK Hodkovice nad Mohelkou
T. Kvapil [-] - V. Bouška [-] , P. Vérteši [-] (77. M. Řepka [-] ) , M. Škopan [-] , M. Kraus [-] (87. J. Matějka [-] ) , M. Hanisch [-] - D. Dostrašil [-] , L. Pavlík [-] (89. J. Vojtíšek [-] ) , J. Chlum [-] , M. Tóth [-] , D. Dostrašil [-] - -

TJ Sokol Pěnčín
P. Piršel [-] - T. Mendlík [-] (72. J. Škréta [-] ) , J. Lhoták [-] - J. Zdražil [-] , J. Vondráček [-] , J. Jaček [-] , J. Škréta [-] - M. Matějíček [-] , R. Beneš [-] , P. Mynář [-] - J. Bárta [-] (72. M. Škréta [-] )

ŽK: 67. D. Dostrašil - 42. J. Zdražil , 45. P. Mynář , 90. J. Jaček . ČK: 70. D. Dostrašil .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mareček Pavel - COPKO Jakub, NAGY Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.