0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

12.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přepeře povinnost v Zákupech zvládly


Branky


17. T. Trč , 43. F. Tokan , 59. O. Horák
0

Ve 12. kole západní 1. B třídy se odehrál zápas mezi prvním a posledním celkem tabulky. Přepeře se v Zákupech představily s mnoha absencemi, i přes ně ale utkání zvládly a mohou slavit další výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli do poločasu

 V základní sestavě pro zranění chybělo u hostů více než deset hráčů, a proto musel na lavičce být rekonvalescent Baudyš, třiapadesátiletý Koucký a sekretář Bým. Prekérní situace navíc nastala v 10. minutě, kdy se zranil stoper Feri a musel střídat. 

Přepeře se s komplikací vyrovnaly skvěle a od počátku se hnaly za úvodní brankou. Netrvalo dlouho a do velké šance se dostal Trč po centru Císaře, ten ale se svojí šancí naložil trestuhodně a branka z toho nebyla. Svojí druhou šanci již Trč využil a v 17. minutě poslal hosty do vedení. Na konci poločasu našel Baudys Tokana a ten krásně zakončil míč na zadní tyč, 0:2.

Aktivita hostí neustávala

 Druhý poločas byli hosté stále aktivnější a v 59.min Ondřej Horák prošel přes pět domácích hráčů, narazil si o brankáře a zvýšil na konečných 0:3, to byla velká paráda. I po brance byli hosté lepším týmem, žádná branka již nepadla, a tak hosté můžou být spokojení, že i přes mnoho absencí dokázali získat tři body bez nějakých komplikací. Zápas odpískal sudí Pavlů.



Ohlasy k zápasu



FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér): Hrál se celkem nezáživný fotbal s množstvím chyb na obou stranách, ale bylo vidět, že větší kvalita byla na naší straně a zaslouženě jsme zvítězili.



Sestavy


TJ Zákupy
V. Kopřiva [-] - Z. Habel [-] (67. M. Kasinec [-] ) , C. Samek [-] (46. R. Šefčík [-] ) , P. Dufek [-] (57. M. Kasinec [-] ) , T. Březina [-] , M. Štefan [-] , V. Vydra [-] , P. Pohorský [-] , M. Jerson [-] , M. Jakeš [-] , P. Dostál [-]

FK Přepeře
J. Kumprecht [-] - M. Kvapil [-] , R. Feri [-] (11. P. Baudys [-] ) , V. Havlín [-] , J. Hrmo [-] - V. Hurt [-] , T. Trč [-] (86. P. Janda [-] ) , O. Horák [-] , T. Císař [-] - M. Rakouš [-] (83. V. Bým [-] ) , F. Tokan [-] -

ŽK: 13. P. Dufek , 30. P. Dostál .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pavlů Milan - ŘEHÁČEK Lubomír, MENGR Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.