Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno B konečně zvítězilo, domácí si počíhali na našlápnutou Lokomotivu


Branky


0

Ve 12. kole západní 1. B třídy se na domácí straně představila rezerva Mšena, která se před utkáním nacházela na předposledním místě, Lokomotiva Česká Lípa okupuje krásné čtvrté místo, takže jednoznační favorité zápasu byli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení hostů

I když rezerva Mšena dokázala přehrát většinu týmů soutěže, tak je srážely individuální chyby v defenzívě nebo neproměněné šance.

Úvod utkání patřil domácím a prvních deset minut soupeře nepustili na svojí půli, ovšem v 11. minutě padla branka pro ně tradičním způsobem, po individuální chybě na pravé straně šel Zlatníček z úhlu sám na brankáře Braniše a z první šance soupeře trestal, to byl pro domácí opět zlý sen, ale ani obdržená branka je nepoložila a převaha stále pokračovala. Nejprve šel Hýř z úhlu sám na branku, brankář Martínek se ale vyznamenal skvělým zákrokem a branku do své sítě nepřipustil, o chvíli později dostal krásný míč za obranu Veselouš a šel v podstatě od půle sám na branku, se svojí šancí ale naložil špatně, a tak měl brankář Martínek opět míč ve své moci. Hosté v prvním poločase už žádnou šanci neměli, až na pár centrů do vápna, se kterými si Braniš bez problémů poradil. Rozhodčí tedy ukončil první půli za vedení Lokomotivy v poměru 0:1.

Koncert v podaní Mšenského týmu

Začátek druhého poločasu opět patřil domácím, na hřišti byla cítit chuť domácích zvrátit utkání a hned od úvodního hvizdu se tlačili za vyrovnáním. Před vyrovnávacím gólem se do největší neproměněné šance domácích dostal Pokorný, který trestuhodně zahodil situaci z malého vápna téměř do prázdné branky po krásné přihrávce Novotného. V 55. minutě napřáhl ze střední vzdálenosti Flek a svojí střelou vymetl pavučiny z levé šibenice, brankář Martínek se sice po střele natahoval, ale marně a střela znamenala vyrovnání. Poté se do zápasu opět začali dostávat i hosté a největší šanci měli po rohovém kopu, kdy zblízka zakončoval jeden z útočníků, ale trefil jen skvěle vyběhnutého Braniše. Hrál se fantastický fotbal s minimem nepřesností. Utkání zvrátil Pokorný v 78. minutě, kdy využil zaváhání hostující defenzívy a brankáře, který nejistě vyběhl, Pokorný dotlačil míč do branky a poslal domácí Mšeno do vedení. Lokomotiva se snažila ještě zápas alespoň zremizovat a tlačila se do zakončení, nejprve šel hostující útočník z úhlu sám na branku a poté zakončoval jiný útočník z deseti metrů, s oběmi šancemi si domácí brankář poradil a obdrženou branku nepřipustil. Poslední pětiminutovka byla v režii domácího Svobody, který nejdříve v 86. minutě schytal ránu míčem do hlavy, o dvě minuty později si ale nepřijemný zážitek vynahradil, když trefil krásnou střelou pravou šibenici branky a definitivně zpečetil výhru Mšena, v 90. minutě ještě poupravil výsledek na konečných 4:1, když zakončil hlavou povedený centr od Pokorného. Rozhodčí ukončil těžký duel a na domácích hráčích byla vidět radost z vítězství, na které dosáhli po šesti kolech.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér): V dnešním utkání konečně obrana zahrála tak, jak by měla, mužstvo příkladně bojovalo a šlo za vítězstvím. I po prohraném prvním poločase, kdy jsme inkasovali snad po jediné šanci hostí a sami neproměnili čtyři vyložené šance, jsem věřil že vyhrajeme. Mužstvo hrálo velmi dobře a ve druhém poločase vstřelilo čtyři krásné góly. Věřím že dnešním utkáním jsme zlomili smůlu a že v posledních dvou utkáních znovu zabodujeme.




Sestavy


Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - M. Škvor [-] , T. Tokár [-] , D. Svoboda [-] , T. Flek [-] , B. Novotný [-] , T. Veselouš [-] (74. J. Lietava [-] ) , O. Pokorný [-] , M. Filip [-] (74. P. Janovský [-] ) , J. Regenermel [-] , O. Hýř [-]

TJ Lokomotiva Česká Lípa
V. Martínek [-] - D. Tomášek [-] , L. Zlatníček [-] , J. Beneš [-] , J. Starý [-] , L. Nevrlý [-] , P. Lebduška [-] , J. France [-] , M. Horáček [-] , D. Kliment [-] , R. Novák [-]

ŽK: 72. D. Svoboda , 81. O. Pokorný - 62. D. Tomášek .
Místo: UMT Mšeno. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Řezáč Jan - JIRÁK Jiří, PRINZ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.