Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

1.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase sokolů padlo 6 branek


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupili lépe domácí a po 10-ti minutách hry vedli již 1:0. Prosadil se Matyáš Bohatý. Za dalších 10 minut to bylo již o 2 branky, když další branku přidal Luděk Bohatý. Ve 43. minutě snížil za hosty Machů. Domácí byli v první půli  aktivnější a zaslouženě se ujali vedení 2:1.

Vstup do druhé půle se domácím vůbec nepovedl a 7 minutách hry bylo vyrovnáno. Postaral se o to výborně hrající Machů. Domácí usilovali o přidání třetí branky, ale dlouho se jim to nedařilo. V 82. minutě se domácí přece jen radovali z opětovného vedení, když se prosadil domácí Kolman. Zápas mohli domácí v klidu dovést do vítězného konce, nebýt vyloučení domácího Jančí po druhé žluté kartě v 87. minutě. Hostům přesilová hra vyšla na jedničku a v 90. minutě se radovali z vyrovnání, kdyz se trefil Šťastný a stanovil tak skóre zápasu 3:3.



Sestavy


TJ Sokol Troskotovice
B. Ondrůšek [-] - V. Zouhar [-] - J. Jančí [-] - V. Kolman [-] , L. Burger [-] , L. Bohatý [-] , J. Gruna [-] , J. Husák [-] (45. L. Kročil [-] ) , O. Jančí [-] , M. Bohatý [-] , V. Nejedlý [-]

TJ Sokol Branišovice
J. Tomeček [-] - V. Šťastný [-] , P. Stejskal [-] , J. Žák [-] , J. Nečas [-] (78. T. Nečas [-] ) , M. Mikš [-] , J. Machů [-] , V. Kupka [-] , J. Kališ [-] , D. Habrle [-] , J. Šťastný [-]

ŽK: 3. J. Jančí , 31. B. Ondrůšek - 6. P. Stejskal , 20. J. Žák , 78. J. Machů . ČK: 87. J. Jančí .
Hráči zápasu: M. Bohatý - J. Machů .
Místo: Trsokotovice. Počet diváků: 101. Rozhodčí: PALÁT Jiří - PAŠKO Milan (N), ORÁLEK Igor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.