1:3
(0:2)
15. J. Vlk
25. V. Tesař
80. M. Vlk
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Únanov potvrdil roli favorita


Branky


75. J. Kolman - 15. J. Vlk , 25. V. Tesař , 80. M. Vlk
0

Favorizované mužstvo Únanova "B" zavítalo na hřiště Olbramkostela, který se nacházel naspodku tabulky. Papírovým favoritem byli hosté, kteří si chtěli odvést všechny body. Olbramkostel motivovala vidina první výhry na domácím hřišti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku hry hosté diktovali hru. Jejich usílí se zhodnotilo brankou v 15. minutě, kdy po pěkné akci zakončoval Josef Vlk. Jak typické jméno pro útočníka, hladového po gólech. První gól hosty neuspokojil a dál pokračovali ve svém snažení. V 25. minutě zvyšovali již na 2:0 brankou Vladimíra Tesaře. Do poločasu se nic nezměnilo. Hosté mohli jít do kabin mnohem spokojenější.

Do druhého poločasu jakoby nastoupilo jiné mužstvo domácích. Byli dravější, úspěšnější v osobních soubojích a rychleji dostupovali hráče soupeře. Kýžené branky dosáhli zásluhou Kolmana, který snižoval na 1:2. K vyrovnání měli ale stále daleko. Za 5 minut to bylo opět o 2 branky, kdy za hosty skóroval opět Vlk, tentokrát Michal. Tento gól byl pro další průběh hry klíčový, uklidnil hosty, kteří domácí mužstvo do větší šance na snížení nepustili a své vedení si pohlídali.



Sestavy


SK Olbramkostel
J. Bodanský [-] - Z. Kawulok [-] , P. Kala [-] , J. Spáčal [-] , R. Koniček [-] , D. Tušar [-] , P. Běloch [-] , J. Hamza [-] , J. Veselý [-] , J. Kolman [-] , T. Kliner [-]

SK Únanov B
V. Pikart [-] - R. Andorko [-] - T. Jelínek [-] - V. Tesař [-] - M. Vlk [-] , A. Krotký [-] , D. Bulín [-] , J. Vlk [-] , L. Meister [-] , V. Bulín [-] , K. Binder [-]

Hráči zápasu: J. Kolman - J. Vlk .
Místo: Olbramkostel. Počet diváků: 40. Rozhodčí: KRULA Jaroslav - TUŠAR Libor (N), ŠABO Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.