Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drnovické "béčko" stále bez porážky.


Branky


0

Drnovičtí "mladíci" neměli před sezónou příliš velkou radost z masivního sestupu mužstev z okresního přeboru, ale po odehraných pěti kolech už mají všechna tři mužstva za sebou a zatím pokračují stále bez porážky. Po remízách v Lysovicích a doma s Pustiměří dokázali dokonce ve Švábenicích vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nenastoupili k utkání v nejsilnější sestavě, ale přesto se v prvním poločase brzy ujali Milanem Stěničkou a Martinem Novotným dvoubrankového vedení. Hosté se jako obvykle snažili držet míč v přesné kombinaci a vytvářet si brankové šance postupným útokem. Svoje první brankové příležitosti nedokázali proměnit a tak byli nakonec rádi, když do poločasu dokázali Michalem Slavíčkem alespoň snížit na rozdíl jedinné branky.

Ve druhém poločase domácí dále hrozili z rychlých brejků, ale tentokrát se dokázali brankově prosadit hosté. Půl hodiny před koncem utkání David Slezák vyrovnal a za chvíli strhli hosté vedení na svoji stranu Radkem Pytelou. Domácím se přes velkou snahu nepodařilo vstřelit vyrovnávací branku a tak po ztrátě bodu v minulém kole v Hošticích utrpěli první porážku v soutěži.



Ohlasy k zápasu


Sokol Švábenice
Lukáš Hladký - hráč Švábenic: Dnes jsme hráli to na co v současné době máme, bohužel jsme nedokázali udržet nadějné vedení ze začátku utkání a Drnovice nás přehráli zkušenostmi a fotbalovým uměním.

FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér FKD "B": Vzhledem k celkové převaze našeho mužstva, které se nenechalo znervóznit ani dvoubrankovým vedením domácích, si myslím, že naše vítězství bylo zasloužené.



Sestavy


Sokol Švábenice
P. Knap [-] - P. Navrátil [-] , T. Orel [-] (73. M. Bednář [-] ) , Z. Hrda [-] , R. Dvořák [-] - Š. Hladký [-] (80. D. Behanovský [-] ) , K. Přecechtěl [-] (19. R. Hrnčiřík [-] ) , L. Hladký [-] , M. Novotný [-] - T. Kocourek [-] (80. M. Weiss [-] ) , M. Stěnička [-] -

FK Drnovice B
M. Raška [-] - D. Slezák [-] , P. Měřínský [-] , I. Drbal [-] , J. Bula [-] (66. M. Jelínek [-] ) - R. Pytela [-] , V. Zbořil [-] , M. Slavíček [-] , D. Švanda [-] , Š. Hrubša [-] , O. Böhm [-] (60. J. Weber [-] ) -

ŽK: 75. T. Kocourek .
Místo: Švábenice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kolečkář Jaroslav - REJPAL Petr (N), OLEJNÍČEK Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.