Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatovicím se na podzim daří.


Branky


0

Jenom velký fanda opatovického fotbalu předpokládal, že po pátém kole bude jeho mužstvo v čele tabulky. Je pravda, že v příštích kolech čekají na mužstvo velmi těžká utkání, takže všichni čekáme jak se situace v tabulce bude dále vyvíjet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání patřil domácímu mužstvu, které se hned v první minutě Rostislavem Adamem ujalo vedení. Po úvodní čtvrthodině se začali prosazovat tvrdí a důrazní hosté. Ze šancí, které si dokázali vytvořit nic neproměnili a tak přišel trest v podobě dvou slepených branek Josefa Trávníčka a Zdeňka Švédy.

Na začátku druhého poločasu přidal Rosťa Adam čtvrtý gól a o výsledku utkání bylo rozhodnuto. V závěru utkání dosáhl čestného úspěchu hostů Lukáš Konečný a opatovičtí dotáhli další zápas do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér Opatovic: Podařilo se nám stabilizovat kádr mužstva a zatím se nám výsledkově velmi daří. Nyní nás čekají těžká utkání, která ukáží jak si s nimi hráči dokážou poradit.




Sestavy


TJ Sokol Opatovice
P. Mašlík [-] - J. Trávníček [-] (48. F. Kučera [-] ) , M. Kolkop [-] , D. Alán [-] - M. Síkora [-] (74. Z. Bárta [-] ) , D. Gurka [-] , L. Jelínek [-] , J. Steiner [-] - P. Škvára [-] (87. A. Tvrdý [-] ) , R. Adam [-] , Z. Švéda [-]

TJ Sokol Rychtářov
J. Brunclík [-] - E. Mikulášek [-] , M. Petlach [-] , R. Kyncl [-] , J. Brunclík [-] (83. P. Dostál [-] ) , L. Konečný [-] , J. Hořava [-] (74. J. Hrad [-] ) , T. Vojtek [-] , S. Vévoda [-] , L. Sommer [-] , P. Pernica [-] (46. M. Pospíšil [-] )

Místo: Opatovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Smutník Josef - ŠTEFEK Dušan (N), KUCHTÍČEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.