Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí rozhodli o výsledku ve druhém poločase


Branky


0

Ani jedno mužstvo nemohlo do utkání nastoupit v kompletní sestavě, ale větší problémy mají ve Švábenicích. Po domácí porážce v minulém kole prohráli švábenští i ve Chvalkovicích na Hané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli hosté mírnou herní převahu a dokázali si vypracovat víc šancí na vstřelení branky. Přesto se domácí ve dvacáté druhé minutě Martinem Šáškem ujali vedení. Hostům se před koncem poločasu podařilo vyrovnat Patrikem Navrátilem.

Do druhého poločasu nastoupilo domácí mužstvo s velkou snahou o znovuzískání vedení na svoji stranu. Hned po čtyřech minutách se jim to povedlo, když branku vstřelil střídající Vojta Baranay. V šedesáté osmé minutě zařídil další branku střelou z dálky Jakub Tumma. Potom hosté začali získávat opět převahu, ale bez gólového vyjádření a domácí Dušan Churý zpečetil vítězství svého mužstva čtvrtou brankou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Lubomír Vašina - sekretář Chvalkovic na Hané: Přestože nám dnes chyběli dva klíčoví hráči Josef Hradil a Tomáš Churý, hráli kluci velmi dobře a zaslouženě zvítězili.

Sokol Švábenice
Jiří Pokorný - hráč Švábenic: Bohužel jsme dnes nepodali dobrý výkon, ale i přes to jsme mohli při proměnění našich vyložených šancí dosáhnout lepšího výsledku.



Sestavy


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
K. Vybíral [-] - D. Neckář [-] , J. Novák [-] , . Šášek [-] - K. Šášek [-] , M. Šášek [-] , J. Pospíšil [-] , P. Szeliga [-] , J. Pospíšil [-] - D. Šimeček [-] (42. V. Baranyai [-] ) , J. Tumma [-] (73. D. Churý [-] )

Sokol Švábenice
P. Knap [-] - P. Navrátil [-] , R. Dvořák [-] (77. M. Bednář [-] ) , Z. Hrda [-] - K. Přecechtěl [-] (73. D. Behanovský [-] ) , M. Novotný [-] , Š. Hladký [-] (67. T. Orel [-] ) - M. Stěnička [-] , R. Hrnčiřík [-] (56. F. Navrátil [-] ) - J. Pokorný [-] , M. Gruber [-]

ŽK: 65. D. Neckář , 70. P. Szeliga - 75. T. Orel . ČK: 87. P. Szeliga .
Místo: Chvalkovice na Hané. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Hromek David - MATOUŠEK Vratislav (N), WEISS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.