2:2
(2:1)
42. L. Konečný (p.)
51. M. Petlach
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:00

8.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychtářov veze bod.


Branky


0

Rychtářovští fotbalisté v Pačlavicích překvapili a po vyrovnaném průběhu utkání uhráli zaslouženou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí, kteří se vs oučasné době potýkají s nedostatkem hráčů se ve vyrovnaném prvním poločase ujali brankami Luďka Navrátila a Vladimíra Keršnera dvoubrankového vedení. Hosté z Rychtářova se však s jednoznačným vedením nechtěli smířit a brankou do šatny, kterou vstřelil z pokutového kopu Lukáš Konečný se vrátili do hry.

Hned v úvodu druhé půle vstřelil Martin Petlach druhý gól Rychtářova a vyrovnal na dva dva. Domácím se hra příliš nedařila a i průběh druhého poločasu byl vyrovnaný. Protože se žádnému mužstvu již branku vstřelit nepodařilo rozešli se oba soupeři smírně.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán trenér Pačlavic-Dětkovic: Nastoupili jsme výrazně oslabení, ale přesto jsme chtěli dnešní utkání vyhrát. Vzhledem k průběhu utkání jsme nakonec rádi za remízu.

TJ Sokol Rychtářov
Martin Kuchtíček - trenér Rychtářova: Dnešní zápas se nám vydařil, přestože jsme rychle prohrávali podařilo se nám vždy vyrovnat a protože jsme si dokázali vytvořit ještě další šance, myslím si, že je remíza spravedlivá.



Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - D. Navrátil [-] , M. Pozdíšek [-] , J. Kocourek [-] , M. Navrátil [-] , J. Soldán [-] (46. J. Božák [-] ) , J. Kuchtík [-] , L. Navrátil [-] , Z. Kapounek [-] (68. F. Hanák [-] ) , D. Vincenec [-] , L. Novák [-] (10. V. Keršner [-] )

TJ Sokol Rychtářov
J. Brunclík [-] - E. Mikulášek [-] , M. Petlach [-] , J. Brunclík [-] , S. Vévoda [-] , L. Konečný [-] , J. Hořava [-] , P. Pernica [-] , L. Sommer [-] , M. Kuchtíček [-] , T. Vojtek [-]

Hráči zápasu: L. Konečný .
Místo: Pačlavice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bednář Jiří - NAVRÁTIL Antonín, STŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.