Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychtářov opět doma nebodoval.


Branky


0

V minulém kole přivezli rychtářovští bod z Pačlavic, ale na domácí půdě, od vítězství ve třetím kole nad mužstvem Pustiměře, bodovat nedokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byla hra vyrovnaná, obě mužstva se snažila zodpovědně bránit a zatím co hosté se snažili útočit spíše postupným útokem, domácí ohrožovali brankáře Radka Dvořáčka z brejků. V sedmnácté minutě se Habrovany ujaly vedení Lukášem Pořízkem a do konce poločasu se skóre na žádné straně nezměnilo.

Ve druhém poločase nastoupil v domácím mužstvu tvořivý hráč Milan Pospíšil, ale snaha o vyrovnání skončila po patnácti minutách, když domácí obrana faulovala unikajícího Lukáše Pořízka a Radek Dvořáček z pokutového kopu zvýšil na dva nula pro hostující tým. Po šesti minutách zvýšil Marian Luska na tříbrankový rozdíl a o výskedku utkání bylo rozhodnuto. Dvanáct minut před koncem vstřelil svoji druhou branku nejlepší hráč utkání Lukáš Pořízek a za domácí snižoval těsně před koncem zápasu střídající Erik Mikulášek na jedna čtyři. Vzhledem k tomu, že hosté ještě některé svoje příležitosti neproměnili je jejich vítězství zasloužené.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rychtářov
Martin Dvořák - trenér Rychtářova: Hostébyli lepším mužstvem udělali méně chyb a zaslouženě zvítězili.

TJ Habrovany
Miroslav Růžička - trenér Habrovan: Dnes jsme podali zodpovědný výkon a na těžkém terénu jsme se snažili hrát kombinační fotbal a proto jsem s přístupem hráčů i s výsledkem spokojený.



Sestavy


TJ Sokol Rychtářov
J. Brunclík [-] - M. Petlach [-] (66. E. Mikulášek [-] ) , R. Štelc [-] (78. P. Čtvrtníček [-] ) , R. Kyncl [-] (70. J. Štelc [-] ) , L. Konečný [-] , S. Vévoda [-] (46. M. Pospíšil [-] ) , J. Hořava [-] , L. Sommer [-] , P. Pernica [-] , J. Brunclík [-] , T. Vojtek [-]

TJ Habrovany
R. Dvořáček [-] - Z. Modlitba [-] , R. Kopač [-] , M. Pořízek [-] , J. Pořízek [-] , J. Souček [-] - T. Tůma [-] , J. Hejný [-] (70. M. Mrázek [-] ) , M. Luska [-] - R. Novotný [-] , L. Pořízek [-] -

ŽK: 88. P. Pernica - 13. M. Pořízek , 63. J. Pořízek .
Hráči zápasu: L. Pořízek .
Místo: Rychtářov. Počet diváků: 43. Rozhodčí: Kolečkář Jaroslav - KUCHTÍČEK Zdeněk (N), TRNAVSKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.