1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komořany jedou stále na vítězné vlně.


Branky


79. V. Kuška - 56. R. Orálek , 66. J. Nohel
0

Po vítězství v Lysovicích, doma nad Pustiměří, dokázali komořanští zvítězit i ve Švábenicích a úspěšně pronásledují drnovické béčko na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Očekávaný duel sousedů v tabulce byl po většinu utkání vyrovnaný. Souboj v tabulce třetích Švábenic s druhými Komořanami se odehrával jen po vápna, tam útoky obou celků většinou končily. Herně měli převahu domácí Švábenice, kterou ale nedokázali přetavit ve svůj prospěch. Hosté z Komořan se do hry v první půli moc nedostali, proto také skončil první poločas nerozhodně.

Úvod druhé půle byl v režii hostů, kteří zahrozili několika nebezpečnými situacemi. Úspěšnost zakončení ovšem měli stejně mizivou jako domácí. To se ovšem změnilo v padesáté šesté minutě. Domácí se dožadovali odpískání ofsajdu, který ale dle pomezního nebyl, čehož využili hosté Radkem Orálkem ke vstřelení úvodní branky utkání. Domácí tento inkasovaný gól ovlivnil. Ztratili herní převahu a naopak hosté se častěji dostávali do zakončení. Této převahy využili o deset minut později Jirkou Nohelem ke vstřelení druhé branky. Chybnou rozehrávku domácí obrany využili hosté k navýšení skóre. V tuto chvíli to s domácími nevypadalo vůbec dobře. Po obdržené brance vrhli  veškeré úsilí do útoku. Po faulu na  Milana Stěničku zahrávali domácí pokutový kop, který úspěšně proměnil Vladimír Kuška. Po zbytek utkání měli domácí tlak, který ovšem neproměnili ve vyrovnávací branku a proto remízový souboj druhého s třetím vyzněl lépe pro hostující Komořany.



Ohlasy k zápasu


Sokol Švábenice
Tomáš Orel - hráč Švábenic: Už před zápasem jsme věděli, že to nebude vůbec jednoduché utkání, ale chtěli jsme ho zvládnout a přeskočit soupeře v tabulce. To se nám ovšem nepovedlo. Dle průběhu utkání bylo znatelné, že proti sobě nastoupily dva kvalitní celky. Ani jeden z týmů nedělal zbytečné chyby, proto bylo utkání celkem chudé na šance. Více štěstí měli ovšem hosté, kteří dokázali dvakrát využít chyby v naší obraně, přitom my jsme si skoro žádnou stoprocentní šanci nevytvořili a bez toho se góly nedávají. Potřebujeme zlepšit hru, jak v defenzivní, tak v ofenzivní části. Poslední dobou si nevytváříme tolik brankových příležitostí jako na začátku soutěže, z toho také pramení, že nedáváme tolik branek a na vstřelení gólu se hodně nadřeme. Věřím ovšem, že se to prolomí již příští týden v Opatovicích kde napravíme tuto domácí ztrátu.

TJ Komořany
David Petr - hráč Komořan: V tomto utkání jsme chtěli získat minimálně bod, abychom si udrželi náskok před naším sousedem v tabulce. V průběhu poločasu to vůbec nevypadalo reálně a byli jsme rádi, že jsme neinkasovali. Ve druhém poločase jsme se zlepšili a podařilo se nám vstřelit dvě branky, které nám nakonec stačily na vítězství.



Sestavy


Sokol Švábenice
P. Knap [-] - M. Weiss [-] , Z. Hrda [-] , R. Dvořák [-] - Š. Hladký [-] , K. Přecechtěl [-] , L. Hladký [-] - R. Hrnčiřík [-] (66. F. Navrátil [-] ) , M. Stěnička [-] , P. Navrátil [-] - V. Kuška [-]

TJ Komořany
R. Ondráš [-] - D. Petr [-] , D. Skřivánek [-] , T. Šimáček [-] , R. Prokop [-] - P. Hlaváček [-] (90. T. Zouhar [-] ) , L. Brtník [-] , J. Nohel [-] , M. Hrdlík [-] (74. M. Potěšil [-] ) - R. Orálek [-] , Z. Konečný [-]

Hráči zápasu: M. Stěnička - R. Ondráš .
Místo: Švábenice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: SMUTNÝ Roman - VOJÁČEK Petr (N), BALDÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.