R. Adam 17.
P. Škvára 24.
M. Weiss 75. (vl.)
3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatovice už zase vyhrávají


Branky


17. R. Adam , 24. P. Škvára , 75. M. Weiss (vl.) - 47. Š. Hladký
0

Po třech porážkách v řadě opatovičtí fotbalisté využili domácího prostředí a zaslouženě zvítězili s těžkým soupeřem ze Švábenic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Opatovicích se potkala dvě mužstva z vrchních pater tabulky a podle toho vypadala i hra. Švábenice se snaží hrát kombinační fotbal, ale v poslední době se potýkají se slabší produktivitou. Po střeleckých hodech z prvních kol podzimní části soutěže, v současné době střílí branek málo. Naopak útoční hráči Opatovic jsou velmi nebezpeční a také podpora ze záložní řady je v útočné fázi velmi cítit. V úvodu utkání se prosadil Rosťa Adam a po krátké době i Pavel Škvára. Dvoubrankové vedení domácím do poločasu vydrželo, ale další příležitosti, které si opatovičtí vytvořili volaly po vstřelení dalších branek.

Do druhého poločasu posílili hosté útok o Lukáše Hladkého, který již po dvou minutách přihrál přihrál Štěpánovi Hladkému na kontaktní gól. Hosté se snažili o vyrovnání, ale domácí hráči byli z brejkových situací i nadále velmi nebezpeční. Matěj Novotný se dostával do vyložených brankových příležitostí, ale žádnou se mu nepodařilo proměnit. Tak museli pomoct hosté, kteří si vstřelili  čtvrthodiny před koncem vlastní gól a to rozhodlo o zaslouženém vítězství domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek: Vzhledem k tomu, že jsme mimo vstřelených branek, neproměnili ještě několik vyložených příležitostí, jsme vyhráli zaslouženě. Dobré úrovni utkání přispěl i velmi dobrý výkon rozhodčího Simona Vejtasy.

Sokol Švábenice
Lukáš Hladký: Obě mužstva dnes předvedla divákům dobrý fotbal, s tím rozdílem, že my se neustále potýkáme s problémy při vytváření a proměňováním brankových příležitostí, zatímco domácí jsou v útoku velmi rychlí a nebezpeční.



Sestavy


TJ Sokol Opatovice
J. Müller [-] - F. Kučera [-] , M. Novotný [-] , D. Alán [-] , R. Štofko [-] - P. Škvára [-] , L. Jelínek [-] , M. Síkora [-] , J. Steiner [-] - R. Adam [-] , Z. Švéda [-]

Sokol Švábenice
P. Knap [-] - M. Weiss [-] , Z. Hrda [-] , R. Dvořák [-] (46. T. Orel [-] ) - M. Novotný [-] , Š. Hladký [-] , K. Přecechtěl [-] (77. R. Hrnčiřík [-] ) , L. Hladký [-] - P. Navrátil [-] - V. Kuška [-] , P. Novotný [-] (66. F. Navrátil [-] )

ŽK: 27. R. Štofko , 45. M. Novotný , 65. P. Škvára - 78. Š. Hladký , 86. F. Navrátil .
Hráči zápasu: F. Kučera - Š. Hladký .
Místo: Opatovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejtasa Simon - ZOBAL Radim (N), REJPAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.