0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychtářov vzal silným Švábenicím bod.


Branky


0

Rychtářov svou bojovností dokázal získat další bod na úkor jednoho z favoritů soutěže. V bojovném utkání se Švábenicemi branka nepadla a spokojenější jsou určitě domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný výkon obou mužstvev

V prvním poločase se obě mužstva prezentovala velkým nasazením a hosté byli přece jenom o něco fotbalovější. Výraznější šance si ani jedno mužstvo nevytvořilo a bezbrankový poločas odpovídal obrazu hry.

Nakonec obě mužstva remízu brala

Ve druhém poločase se přece jen nějaké šance objevily, ale žádnému mužstvu se skórovat nepodařilo. Domácí mužstvo podržel brankář Erik Mikulášek a tak se obě mužstva nakonec o body podělila.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rychtářov
Martin Dvořák - trenér: Proti silnému soupeři jsme nastoupili s velkou bojovností a důrazem. S výkonem hráčů i s výsledkem utkání jsem spokojený.

Sokol Švábenice
Michal Weiss - trenér: Mužstvo Rychtářova mě svým výkonem překvapilo. Na těžkém terénu jsme museli o remízu hodně bojovat. Nakonec jsem s nasazením svých hráčů spokojený, stejně jako se získaným bodem.



Sestavy


TJ Sokol Rychtářov
E. Mikulášek [-] - J. Hrad [-] , M. Petlach [-] , P. Klúč [-] , J. Hořava [-] , S. Vévoda [-] , J. Štelc [-] , R. Kyncl [-] , J. Brunclík [-] , R. Štelc [-] (79. P. Pernica [-] ) , L. Sommer [-]

Sokol Švábenice
P. Knap [-] - P. Navrátil [-] , R. Dvořák [-] , Z. Hrda [-] , R. Novotný [-] - R. Hrnčiřík [-] , M. Novotný [-] , V. Kuška [-] - Š. Hladký [-] , F. Navrátil [-] , J. Stříž [-] (46. M. Weiss [-] ) -

ŽK: 63. J. Brunclík , 85. L. Sommer - 86. M. Novotný .
Hráči zápasu: E. Mikulášek - R. Novotný .
Místo: Rychtářov. Počet diváků: 86. Rozhodčí: Rek Lubomír - KUCHTÍČEK Zdeněk (N), OREL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.