4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinné vítězství domácích


Branky


0

Mužstvo Pustiměře se výsledky z posledních kol dotáhlo na čelo tabulky a v utkání s posledními Bohdalicemi muselo vyhrát. Po nepříliš dobrém výkonu se mu to nakonec podařilo. Nyní ho čeká rozhodující část sezóny v boji o návrat do vyšší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli od úvodního hvizdu rozhodčího aktivnější a měli hru pod kontrolou. Čekalo se tedy jen na první branku Pustiměře. Hosty však dlouho držel nad vodou gólman Jaroslav Vala. Hned jeho první zákrok proti hlavičce Romana Zbořila byl ukázkový a i dalšími svými zákroky znemožnil domácím skórovat. Nutno však říci, že ti byli před jeho brankou v zakončení málo důrazní. Až v dvacáté minutě otevřel skóre Martin Maděra, když využil přihrávky Lukáše Koudelky z levé strany – 1:0. Hosté se do ohrožení soupeřovy branky prakticky nedostali. Ve třicáté deváté minutě byl faulován před pokutovým územím Pustiměře Lukáš Koudelka a nařízený trestný kop s přehledem proměnil kapitán domácích Pavel Hanák – 2:0.

Úvod druhé půle trošku domácí podcenili a hosté se jim herně vyrovnali. Fotbalově to však bylo z obou stran podprůměrné. V padesáté třetí minutě zahrávali domácí rohový kop a na 3:0 zvýšil Roman Zbořil. Jen o  minutu později se středem hřiště prosadil Tomáš Hůlka, finální přihrávkou vybídl spoluhráče Martina Maděru a ten svým druhým gólem v zápase zvýšil už na 4:0. Hostům se vzápětí podařilo po přihrávce Romana Vaculčíka, Miroslavem Smejkalem snížit na 4:1 a přes vysoký rozdíl skóre byli stále aktivní. Domácí úplně vypadli ze hry a zcela se přizpůsobili hře soupeře. Přes své další šance, které si ještě v závěru vypracovali, už ale nedokázali žádnou z nich proměnit a tak se stav zápasu nezměnil.



Ohlasy k zápasu


FK Pustiměř
Pavel Holub - trenér: „Nepamatuji si, kdy jsme měli na hřišti tolik prostoru jako dnes. Kluci toho však vůbec nedokázali využít a postupem času se dokonce přizpůsobili hře soupeře. Nemůžu být tedy spokojený, protože jsou před námi tři zásadní zápasy sezóny a s takovýmto výkonem nemůžeme uspět. Jen doufám, že budou kluci v tomto směru soudní a každý si po dnešku sáhne do svého svědomí. Vítězství bylo dnes povinností a není to tedy pro mě omluva. Všichni víme, o co hrajeme a každý bychom tomu měli přizpůsobit maximum. Proto to snad děláme… V pátek bylo na tréninku šest hráčů, což je tristní a tím to všechno začíná. Pak to tak vypadá i na hřišti. Dnešní výkon některých hráčů je tedy pro mě zklamáním…“

TJ Sokol Bohdalice B
Zdeněk Julínek - trenér: S výkonem mužstva v prvním poločase jsem nebyl spokojen. Po změnách v sestavě, hlavně s příchodem Jaroslava Valy do středu zálohy, se hra zlepšila. ale i tak to byl náš nejhorší výkon v poslední době. Domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Pustiměř
J. Kotulán [-] - P. Hanák [-] , L. Kučírka [-] - M. Maděra [-] (75. O. Klimek [-] ) - R. Zbořil [-] , R. Kavečka [-] , M. Rozehnal [-] , P. Snídal [-] (66. M. Jelínek [-] ) , M. Kalvaster [-] , L. Koudelka [-] (82. J. Snídal [-] ) , T. Hůlka [-]

TJ Sokol Bohdalice B
J. Vala [-] - F. Petko [-] , M. Záruba [-] , M. Smejkal [-] , M. Horák [-] , D. Korkován [-] , R. Vaculčík [-] , T. Dobšíček [-] , O. Krecl [-] (46. L. Langhammer [-] ) , Z. Julínek [-] , M. Formánek [-]

ŽK: 64. L. Kučírka , 77. R. Kavečka .
Hráči zápasu: P. Hanák , R. Zbořil - R. Vaculčík .
Místo: Pustiměř. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Paulík Radek - POLIŠENSKÝ Pavel (N), ZAHRADNÍČEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.