Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lysovice dál ztrácí body


0

Mužstvo Lysovic má dobrý kádr, nehraje vůbec špatný fotbal, ale jarní výsledky tomu neodpovídají. Zatím se mu podařilo zvítězit jen v jednom domácím utkání s béčkem Bohdalic. Tentokrát si všechny tři body vezou z Lysovic Švábenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka hosty nezlomila.

Diváci se ještě nestačili usadit na svá místa a domácí už vedli. Dlouhý aut Patrika Neděli až na malé vápno, usměrnil hlavou za záda brankáře hostí Petra Knapa Ondřej Bačovský. To běžela teprve druhá minuta. Hosté ale nečekali s odpovědí dlouho. V desáté minutě vyrobil fatální chybu stoper Lysovic Michal Brovják, když nesmyslně přihrával přes celou šířku šestnáctky, místo svého spoluhráče našel hostujícího Filipa Navrátila, který prostřelil lysovického gólmana Lukáše Plhala a pohodlně vyrovnal. Lysovičtí byli v prvním poločase lepší, ale velké šance Ondřeje Bačovského, který i přesto, že byl v pokutovém území faulovám, se dostal až před brankáře Petra  Knapa, ale neprostřelil ho a i Aleše Martínka, který šel také sám na švábenického gólmana, zůstaly nevyužity.

Opět slabší druhý poločas domácích

Ve druhé půli měly Lysovice sice územní převahu, ale bez vyložených šancí. Hosté čekali na rychlé brejky a po jednom z nich v padesáté sedmé minutě utkání rozhodli. Martin Novotný vysunul Honzu Hladkého  a na jeho přesnou přihrávku z levé strany si naběhnul Rostislav Hrnčiřík, který otočil skóre ve prospěch Švábenic.  Poté ještě mohl vyrovnat domácí obránce Dominik Novotný, ale jeho hlavička z malého vápna skončila těsně vedle. Hosté si už jednogólový náskok do konce utkání pohlídali a z Lysovic si odvezli všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lysovice
Zdeněk Gryc - trenér: ,,Obě dvě branky, které jsme dostali, byly po našich stupidních ztrátách a tím jsme vlastně soupeři výhru darovali. Utkání bylo jinak vyrovnané, ale když netrénuješ, nemůžeš vyhrávat ani ve III. třídě...."

Sokol Švábenice
Michal Weiss - trenér: Dnes musím hráče pochválit hlavně za výkon ve druhém poločase. Ve druhé části hry dokázal Patrik Navrátil pokrýt nejnebezpečnějšího hráče domácích Aleše Martínka a také díky tomu se nám podařilo strhnout vítězství na svoji stranu.



Sestavy


TJ Lysovice
L. Plhal [-] - M. Brovják [-] , L. Šmerda [-] , M. Brovják [-] , D. Novotný [-] - Č. Malcher [-] , P. Neděla [-] , P. Procházka [-] , O. Bačovský [-] (15. P. Neděla [-] ) - A. Martínek [-] , M. Neděla [-]

Sokol Švábenice
P. Knap [-] - R. Novotný [-] , R. Dvořák [-] (46. R. Hrnčiřík [-] ) , P. Navrátil [-] - M. Novotný [-] - F. Navrátil [-] - V. Kuška [-] , K. Přecechtěl [-] , J. Stříž [-] , Z. Hrda [-] , P. Novotný [-]

ŽK: 15. L. Šmerda , 40. A. Martínek , 55. M. Brovják - 32. P. Novotný .
Hráči zápasu: P. Navrátil .
Místo: Lysovice. Počet diváků: 77. Rozhodčí: Sekerka Jaroslav - ORÁLEK Vladimír (N), REJPAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.