2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První dvě mužstva tabulky se rozešla smírně


Branky


46. Š. Hrubša , 75. P. Kabele - 3. R. Adam , 76. R. Adam
0

Čelo tabulky se v posledních kolech srovnává a drnovické béčko mělo před dnešním utkáním na Opatovice tři body k dobru. Stejný bodový rozdíl zůstal i po zápase, jejich pronásledovatelé se, ale na obě mužstva dotáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól rozhodl první poločas

Opatovice přijeli k utkání o čelo tabulky bez nejlepšího střelce soutěže Zdeňka Švédy. Naopak v dresu Drnovic se na hřišti po delší době objevili Petr Měřínský a Štefan Hrubša. Přesto se hosté již ve třetí minutě dostali do vedení, po úniku Rostislava Adama. Domácí mužstvo se pomaleji rozjíždělo, ale postupně získávalo herní převahu a přicházely i šance. Asi největší měl mladý Jiří Handl, který vhodný okamžik ke střele prováhal. Opatovičtí hrozili nejvíce z rychlých protiútoků a do největší šance se po jednom znich dostal Pavel Škvára, který ve vyložené pozici trefil domácího brankáře Miroslava Rašku.

Druhý poločas začal ještě rychlejším gólem

Druhý poločas ještě ani pořádně nezačal a Vlastimil Polišenský vyslal kolmou přihrávkou do úniku Radka Pytelu. Ten našel na druhé tyči Pištu Hrubšu, který ve skluzu usměrnil jeho přihrávku do protipohybu Jana Müllera a bylo vyrovnáno. Potom si domácí vytvořili velkou územní převahu a zvláště jejich útoky po pravé straně byly velmi nebezpečné. Největší šance přišla, ale ze strany opačné, když Dušan Švanda našel Jožku Webera na šestnáctce hostů. Honza Müller si s jeho střelou dokázal poradit. Také Opatovice měly obrovskou šanci, když unikl opět Rosťa Adam, šel sám na Mirka Rašku, ale domácí brankář tentokrát hostujícího útočníka vychytal. Vedoucí gól domácích přišel po příchodu Petra Kábeleho, který hlavou proměnil ideální přihrávku Radka Pytely. Z vedení se domácí příliš dlouho neradovali, protože velmi brzy udělala obrana domácích velkou chybu a Rostislav Adam dokázal překonat Miroslava Rašku podruhé. V závěru utkání se obě mužstva snažila strhnout vedení na svoji stranu, i když více příležitostí si vytvořili domácí. Napřed musel Honza Müller zlikvidovat technickou střelu Dušana Švandy a potom se ho dvakrát pokoušel překonat Radek Pytela hlavou. Poslední šanci měl opět Radek Pytela, jeho křížná střela, po dalším úniku, jen velmi těsně opatovickou branku minula.



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér: Rychlá branka nás trochu zaskočila, ale když jsme na začátku druhého poločasu vyrovnali, věřil jsem, že výsledek dokážeme obrátit. Bohužel jsme proměnili jen jednu z mnoha šancí, které jsme si vytvořili a soupeř naopak dokázal využít jednu z mála chyb, které jsme v obraně udělali.

TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér: Naši hráči dnes podali velmi dobrý výkon, v obraně výborně hrál David Alán, v záloze Pavel Škvára a v útoku Rosťa Adam. Ale i všichni ostatní si zalouží pochvalu a pokud bychom proměnili vyložené příležitosti, které jsme měli, mohli jsme být ještě spokojenější.



Sestavy


FK Drnovice B
M. Raška [-] - I. Drbal [-] , V. Zbořil [-] , V. Polišenský [-] (83. J. Raška [-] ) , M. Slavíček [-] (26. M. Maršál [-] ) , . Měřínský [-] (68. J. Weber [-] ) - D. Švanda [-] , Š. Hrubša [-] , O. Böhm [-] , R. Pytela [-] - J. Handl [-] (69. P. Kabele [-] )

TJ Sokol Opatovice
J. Müller [-] - D. Alán [-] , M. Kolkop [-] , R. Štofko [-] - P. Škvára [-] , P. Novotný [-] (66. M. Jelínek [-] ) , D. Gurka [-] (44. F. Horák [-] ) , L. Jelínek [-] , R. Grohmann [-] , M. Novotný [-] - R. Adam [-] (42. A. Tvrdý [-] ) -

ŽK: 48. I. Drbal , 65. . Měřínský - 81. M. Jelínek , 82. D. Alán .
Hráči zápasu: R. Pytela - P. Škvára .
Místo: Drnovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: NAVRÁTIL Antonín - STŘÍŽ Jan, HORVÁTH Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.