4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit v derby zvítězil


Branky


0

Hoštice pokračují ve své jarní krasojízdě a v derby utkání s Moravskými Málkovicemi zvítězily čtyři jedna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek patřil hostům

V úvodu utkání hráli lépe hosté z Moravských Málkovic a zaslouženě šli po dvaceti minutách do vedení. Domácí obrana zapoměla na málkovického střelce Martina Pavlíka a ten efektní střelou přes hlavu zajistil svému mužstvu vedení. Další gól měl na hlavě Vladimír Giblo, ale ten svou šanci neproměnil. Po půlhodině hry domácí Patrik Kozák po samostatném úniku vyrovnal. Dvě minuty před koncem poločasu nastřelil Zdeněk Šváb břevno a odražený míč poslal Patrik Kozák do branky Karla Jenerála.

S domácími hrály i brankové tyče

Také začátek druhého poločasu patřil hostům. Byli lepším mužstvem, ale gólově to vyjádřit nedokázali. Ve sedmdesáté druhé minutě si domácí Filip Kocourek narazil míč se svým otcem a parádní střelou, která se odrazila od břevna do sítě  branky hostů zvýšil na tři jedna. V závěru utkání ještě Vratislav Kocourek vystihl nepřesnou rozehrávku hostů a vyslal do brejku Davida Koutníčka. Hostující obrana jej faulovala a k přímému kopu se postavil Patrik Kozák. Jeho střela se opět odrazila od břevna, ale tentokrát nikdo kromě rozhodčího pořádně neviděl, jestli byl míč opravdu v brance nebo ne. V každém případě hlavní rozhodčí Petr Ploc gól uznal. Patrik Kozák svojí třetí brankou stanovil konečné skóre zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Hoštice-Heroltice
Vratislav Kocourek - trenér: Výsledek dnešního utkání je pro hosty krutý, ale přesto si myslím, že jsme si vyhrát zasloužili.

TJ Sokol Moravské Málkovice
Ladislav Grmela - trenér: Byli jsme nuceni hrát bez zraněných hráčů, kterým by velikost hřiště i kvalitní terén vyhovoval. Domácí potvrdili svoji formu a deklasovali nás čtyři jedna. Náš výkon na ně dnes nestačil.



Sestavy


TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - V. Petružela [-] , L. Kolkop [-] , M. Jünger [-] , J. Kocourek [-] (39. D. Koutníček [-] ) - A. Štolfa [-] (34. F. Kocourek [-] ) , Z. Hudec [-] (51. E. Jünger [-] ) , M. Autrata [-] , P. Kozák [-] , V. Kocourek [-] - Z. Šváb [-] (85. P. Dvořák [-] ) -

TJ Sokol Moravské Málkovice
K. Jenerál [-] - M. Vojtek [-] , R. Doupovec [-] , M. Zacpálek [-] , T. Kudlička [-] , L. Ďuriník [-] , M. Zbořil [-] , M. Pavlík [-] , R. Trněný [-] , K. Klvač [-] , V. Giblo [-] (62. P. Bánský [-] )

ŽK: 76. F. Kocourek - 62. R. Doupovec , 84. P. Bánský , 86. K. Klvač .
Hráči zápasu: P. Kozák - M. Pavlík .
Místo: Hoštice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: PLOC Petr - MRNUŠTÍK Josef (N), HORALÍK Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.