Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké vítězství Rychtářova


Branky


0

Nováček soutěže si vede zatím velmi dobře a v utkání s pačlavickým béčkem si připsal nejen další tři body, ale také si podstatně vylepšil skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bohatý na góly

Hosté přijeli do Rychtářova bez brankáře Libora Dopity a pro první poločas i bez Zdeňka Kapounka. Na jejich hře to bylo určitě vidět a domácí se brzy ujali vedení. Martin Petlach vystihl přihrávku hostujících obránců a svoje sólo zakončil gólem. O deset minut později zahrávali domácí rohový kop, k propadenému míči se dostal Jiří Brunclík a zajistil svému mužstvu vedení dva nula. Na tento stav dokázali hosté odpovědět gólem Marka Bulanta a bylo dál o co hrát. Navíc domácí před koncem poločasu neproměnili pokutový kop, ale téměř vzápětí se po rohovém kopu dostal k míči Lukáš Konečný a uklidnil své spoluhráče třetím gólem. 

Gólové hody pokračovaly i ve druhé části hry

V úvodu druhého poločasu napřáhl domácí Patrik Klúč ke střele z velké vzdálenosti a míč proklouzl do sítě Lukáše Nováka. Ve druhé části hry se hosté po příchodu Zdeňka Kapounka výrazně zlepšili, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. Naopak těsně před koncem dal Martin Petlach další dvě branky domácích a zkompletoval svůj hattrick. Domácí po bojovném výkonu dosáhli vysokého vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rychtářov
Martin Dvořák - trenér: Dnes jsme podali dobrý a hlavně bojovný výkon, za který jsme byli odměněni vítězstvím. Hostům určitě uškodilo, že nepřijeli se svým stabilním brankářem a já jsem jen rád, že střední záložník hostů Zdeněk Kapounek nehrál celý zápas, protože pak bysme měli vítězství určitě těžší.

FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán - trenér: Náš brankář za góly nemohl, o naší porážce rozhodly velké chyby v obranné hře.



Sestavy


TJ Sokol Rychtářov
E. Mikulášek [-] - M. Petlach [-] , P. Klúč [-] (73. L. Sommer [-] ) , R. Kyncl [-] (58. P. Pernica [-] ) , L. Konečný [-] , J. Hořava [-] (83. P. Hrad [-] ) , J. Štelc [-] , T. Vojtek [-] , J. Brunclík [-] , R. Štelc [-] , S. Vévoda [-]

FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Novák [-] - J. Kuchtík [-] , M. Navrátil [-] (45. Z. Kapounek [-] ) , M. Bulant [-] , L. Navrátil [-] , J. Božák [-] (45. M. Pozdíšek [-] ) , D. Vincenec [-] , J. Brablík [-] , K. Kyas [-] , F. Hanák [-] , O. Dostalík [-]

ŽK: 34. F. Hanák .
Hráči zápasu: J. Štelc , M. Petlach .
Místo: Rychtářov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stuchlík Vladislav - KUCHTÍČEK Zdeněk (N), DRLIK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.