0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážnice vezou domů zasloužené tři body


Branky


0

Vedoucí tým Svatobořic přivítal na svém pažitu Strážnici. Domácí chtěli potvrdit dosavadní formu, ale soupeř ze Strážnice byl v tomto kole nad síly domácích, které sesadil z vedoucího místa v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážnice si vytvořila solidní náskok

Svatobořice přivítaly na svém útulném stadiónu nebezpečný celek Strážnice. A byli to právě domácí, kteří nezačali proti Strážnici špatně. Hned v úvodu si vytvořili optickou převahu. Hosté hráli ze zabezpečené obrany a hrozili hlavně z brejků. Hned ve dvanácté minutě hosté zahrávali přímý kop a krásnou ranou na delší tyč rozvlnili síť domácích. Prosadil se Jan Varsamis. Domácí hráli pouze po vápno bez nějakých větších šancí. Když se odhodlali ke střele, tak dobře bránící hostující obránci střeli zablokovali. Byli to opět hosté, kdo zvyšoval na 2:0 po jedné povedené akci ve 27.minutě. Gól si připsal Tomáš Lípa. Do poločasu mohl snížit Pazderka, který ale odkrytou bránu přestřelil. V prvním poločase domácím zatápěl hlavně dobře hrající Lípa. 

Ve druhém poločase si hosté pohlídali vývoj utkání

Kdo čekal, že se domácí do druhé půle zvednou byl na omylu. Po odstoupení kapitána Pekárka (pro svalové zranění) byl střed hřiště prázdný a hosté chodili do otevřené obrany domácích. Hosté hrozili především z přímých kopů. Další parádní kousek z přímého kopu se povedl hostujícímu týmu, kdy přes zeť se trefili pěkně do šibenice Marek Popelka. 3:0 již byl pro domácí velký brankový rozdíl, se kterým si již nedokázali nijak poradit a ve vlažném tempu dohráli utkání.



Sestavy


SK Spartak Svatobořice-Mistřín
F. Dvořák [-] - J. Lunga [-] , V. Hála [-] , J. Michna [-] - R. Valenta [-] (61. P. Staňa [-] ) , Z. Pazderka [-] , S. Pekárek [-] (18. V. Hutta [-] ) - P. Holub [-] , Z. Koch [-] , P. Hajný [-] , J. Kačer [-]

TJ Jiskra Strážnice
M. Píža [-] - P. Harašta [-] , J. Mašina [-] , M. Popelka [-] , L. Mička [-] (85. Š. Brákora [-] ) , Z. Vávra [-] , P. Běloch [-] , J. Černoch [-] , J. Varsamis [-] (61. O. Kopunec [-] ) , T. Lípa [-] , J. Gajda [-]

ŽK: 28. J. Kačer , 54. R. Valenta , 67. V. Hutta , 71. J. Lunga - 23. Z. Vávra , 41. T. Lípa , 73. J. Mašina , 84. P. Harašta .
Hráči zápasu: T. Lípa .
Místo: Svatobořice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: LUKÁŠ Pavel - BITTNER Luděk, DVOŘÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.